Sagatavojiet pildījumu: ielieciet sasmalcinātus kāpostus verdošā ūdenī, atkal vāriet un ļaujiet tiem atdzist, pēc tam ielieciet kāpostus šķidrumā un saspiediet tos ar rokām, pievienojiet izkausētu sviestu un 2-3 cieti vārītas olas, sāli, piparus.
Sagatavojiet mīklu: saberzējiet sviestu miltos, pievienojiet sāli un cukuru , ar pirkstiem mīciet to drupatās, tad pakāpeniski pievienojiet skābu krējumu un mīciet mīklu ar rokām, pievienojiet miltus.
Mīklu mīciet ļoti labi. Mīkla nedrīkst būt ļoti atdzisusi. Atstājiet mīklu atpūsties. Var pat uz nakti.
No rīta pagatavojiet pīrāgus parastajā veidā, ielieciet tos uz cepšanas loksnes, uzlejiet sviestu. Uzlieciet pīrāgus no aukstās vietas tūlīt krāsnī, kas ir uzsildīta līdz 220 grādiem, lai sviestam nebūtu laika izkust.
Piespiediet pīrādziņu augšu ar tējkaroti piena samaisītu olu. Cepiet līdz zeltainai krāsai.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.