Kartupeļus nomizo. Sarīvē uz sakņu rīves un labi noskalo aukstā ūdenī.
Kartupeļus nokāš un atbrīvo no liekā ūdens.
Malto gaļu pievieno kartupeļiem.
Sīpolu sarīvē uz smalkās rīves un pievieno gaļai bez šķidruma.
Sarīvējam ķiploku.
Gaļu ar garšvielām izmīca ar sarīvētajiem kartupeļiem un atstāj uz 30 minūtēm atpūsties
Kotlešu masu sadala 4 daļās un veidojot kotlešu formu.
Liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru, un izveido katrai kotletei vidiņā iedobi.
Cep 180°C 30 minūtes.
Sarīvē 80 gr sieru un pilda kotlešu iedobēs.
4 jēlas olas katru atsevišķi ar karotes palīdzību uzliek uz kotletes virs siera.
Cep 15 minūtes 180°C.
Kamēr cepās kotletes, gatavojam salātus.
Visu samaisa.
Labu apetīti!