Piedāvāju Rafaello konfekšu recepti. Tās var ātri pagatavot un izdodas ļoti garšīgas. Ieprieciniet sevi un savus tuviniekus, pagatavojot šo gardo desertu.
SASTĀVDAĻAS:
70 konfekšu pagatavošanai
Iebiezinātais piens – 1 kārba (200g)
Sviests – 200 g
Vaniļas cukurs (var arī konjaku) – pēc garšas
Kokosriekstu skaidiņas – 200g
Mandeles – 1 glāze
PAGATAVOŠANA:
Sviestu (istabas temperatūrā turētu) saspaidīt ar dakšiņu.
Sviestu sajaukt ar iebiezināto pienu, vaniļas cukuru (vai konjaku) un pusi kokosriekstu skaidiņu.
Masu rūpīgi samaisīt, līdz veidojas viendabīgs krēms.
Gatavo krēmu likt ledusskapī uz diennakti. Pēc diennakts izņemt sacietējušo krēmu un sākt gatavot konfektes.
Ņemt krēmu ar tējkaroti, no tās noņemt ar naža noapaļoto galu, veidot bumbiņas, vidū ielikt mandeli.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.