Šī delikatese ar kraukšķīgajām magoņu sēklām izskatās ne tikai oriģināla un lieliska pēc garšas, bet arī diezgan eleganta.
Ar verdošu ūdeni pārlejiet pāri magoņu sēklām un atstājiet uz stundu. Pēc tam izlejiet ūdeni un labi nosusiniet magones.
Pievienojiet cukuru, sviestu, kanēli un labi samaisiet.
Izrullējiet mīklu apmēram 3-4 milimetru biezumā. Sagrieziet to trīsstūros. Uzlieciet magoņu sēklu pildījumu.
Katru radziņu izrullējiet, sākot no grieztās puses. Izklājiet cepamo papīru uz cepešpannas.
Noklājiet katru radziņu ar sakultu olas dzeltenumu un tad apkaisiet ar cukuru.
Ielieciet magoņu radziņus cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 180 grādos.
Labu apetīti! Aiciniet draugus uz tēju un neaizmirstiet padalīties ar viņiem ar magoņu radziņu recepti.