Vistas zupa ar spageti un brokoļiem
Zupas

Vistas zupa ar spageti un brokoļiem

SASTĀVDAĻAS:

  • vistas šķiņķīši – 2 gab.
  • saldēti zaļie zirnīši – 300 g
  • spageti – 100 g
  • brokolis – ½ no kāposta
  • kartupeļi – 2 gab.
  • burkāns – 1 gab.
  • sīpols – 1 gab.
  • ķiploki – 2 daiviņas
  • selerija – 1 kāts
  • svaigi pētersīļi – 1 buntīte
  • olīveļļa – 2 ēdamkarotes
  • sviests – 1 ēdamkarote
  • jūras sāls – ½ tējkarotes

PAGATAVOŠANA:

  • Vistas šķiņķīšus apliet ar aukstu ūdeni un uzvārīt buljonu.
  • Sīpolus un ķiplokus sakapāt un apcept sviestā, līdz tie maina krāsu.
  • Zirnīšus iebērt bļodā un nolikt, lai atlaižas.
  • Seleriju un burkānu sagriezt kubiņos, piebērt sīpoliem, pieliet olīveļļu, samaisīt un cept piecas minūtes uz mazas uguns.
  • Brokoļu sadalīt ziedkopās, kartupeļus sagriezt nelielos gabaliņos.
  • Visu likt pie dārzeņiem, pielikt sāli, samaisīt, pieliet buljonu un vārīt, līdz dārzeņi mīksti (uzmanību – brokoļus nepārvārīt!).
  • Gaļu sagriezt strēmelītēs.
  • Desmit minūtes pirms dārzeņu gatavības pielikt spageti, pavārīt dažas minūtes, piebērt zirnīšus, likt atpakaļ gaļu.
  • Pirms pasniegšanas jau šķīvī piebērt sakapātus pētersīļus.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt