Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Zupas
Vistas zupa ar spageti un brokoļiem
04.05.2019 11:18
SASTĀVDAĻAS:
vistas šķiņķīši – 2 gab.
saldēti zaļie zirnīši – 300 g
spageti – 100 g
brokolis – ½ no kāposta
kartupeļi – 2 gab.
burkāns – 1 gab.
sīpols – 1 gab.
ķiploki – 2 daiviņas
selerija – 1 kāts
svaigi pētersīļi – 1 buntīte
olīveļļa – 2 ēdamkarotes
sviests – 1 ēdamkarote
jūras sāls – ½ tējkarotes
PAGATAVOŠANA:
Vistas šķiņķīšus apliet ar aukstu ūdeni un uzvārīt buljonu.
Sīpolus un ķiplokus sakapāt un apcept sviestā, līdz tie maina krāsu.
Zirnīšus iebērt bļodā un nolikt, lai atlaižas.
Seleriju un burkānu sagriezt kubiņos, piebērt sīpoliem, pieliet olīveļļu, samaisīt un cept piecas minūtes uz mazas uguns.
Brokoļu sadalīt ziedkopās, kartupeļus sagriezt nelielos gabaliņos.
Visu likt pie dārzeņiem, pielikt sāli, samaisīt, pieliet buljonu un vārīt, līdz dārzeņi mīksti (uzmanību – brokoļus nepārvārīt!).
Gaļu sagriezt strēmelītēs.
Desmit minūtes pirms dārzeņu gatavības pielikt spageti, pavārīt dažas minūtes, piebērt zirnīšus, likt atpakaļ gaļu.
Pirms pasniegšanas jau šķīvī piebērt sakapātus pētersīļus.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Bumbieru kūka ar mandelēm. Garšo lieliski
05.02.2019 20:33
Salāti
Šampinjonu salāti ar vistas gaļu un sieru
16.08.2019 09:38
Pamatēdieni
Vistas krūtiņa cepeškrāsnī
13.05.2020 11:22
Uzkodas
Ķirbja sukādes. Lieliska rudens delikatese
07.09.2019 18:11
Konservējumi
Aromātisks bumbieru – apelsīnu ievārījums. Katru gadu cenšos pagatavot vismaz dažas burciņas.
30.07.2019 18:10
Konservējumi
Cidoniju ievārījums
02.10.2019 12:36
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu