Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Zupas
Vistas zupa ar spageti un brokoļiem
04.05.2019 11:18
SASTĀVDAĻAS:
vistas šķiņķīši – 2 gab.
saldēti zaļie zirnīši – 300 g
spageti – 100 g
brokolis – ½ no kāposta
kartupeļi – 2 gab.
burkāns – 1 gab.
sīpols – 1 gab.
ķiploki – 2 daiviņas
selerija – 1 kāts
svaigi pētersīļi – 1 buntīte
olīveļļa – 2 ēdamkarotes
sviests – 1 ēdamkarote
jūras sāls – ½ tējkarotes
PAGATAVOŠANA:
Vistas šķiņķīšus apliet ar aukstu ūdeni un uzvārīt buljonu.
Sīpolus un ķiplokus sakapāt un apcept sviestā, līdz tie maina krāsu.
Zirnīšus iebērt bļodā un nolikt, lai atlaižas.
Seleriju un burkānu sagriezt kubiņos, piebērt sīpoliem, pieliet olīveļļu, samaisīt un cept piecas minūtes uz mazas uguns.
Brokoļu sadalīt ziedkopās, kartupeļus sagriezt nelielos gabaliņos.
Visu likt pie dārzeņiem, pielikt sāli, samaisīt, pieliet buljonu un vārīt, līdz dārzeņi mīksti (uzmanību – brokoļus nepārvārīt!).
Gaļu sagriezt strēmelītēs.
Desmit minūtes pirms dārzeņu gatavības pielikt spageti, pavārīt dažas minūtes, piebērt zirnīšus, likt atpakaļ gaļu.
Pirms pasniegšanas jau šķīvī piebērt sakapātus pētersīļus.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Aukstā gurķu zupa
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Siera kūka ar cepumu pamatni
Noderigi
Banāna un kanēļa tēja bezmiegam
Noderigi
Mājās gatavots Prosciutto
Konditoreja un maize
Kārtainās mīklas biezpienmaize
Uzkodas
Ķirbja sukādes. Lieliska rudens delikatese
07.09.2019 18:11
Pamatēdieni
Mājas desa no cūkgaļas
19.05.2020 10:34
Konservējumi
Zemeņu ievārījums ar baziliku un piparmētru
21.05.2019 08:52
Konditoreja un maize
Kūka ar vaniļas krēmu bez cepšanas
25.03.2020 13:59
Noderigi
Mazsālīti gurķi gruzīnu gaumē
02.07.2020 09:29
Brokastis
Plānās pankūkas ar dažādiem pildījumiem
23.01.2019 18:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu