Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Ķirši šokolādē
01.06.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 kg ķiršu
0,6 kg cukura
1 glāze ūdens
šokolādes masa
PAGATAVOŠANA:
Noskalo ķiršus un izņem kauliņus (var kauliņus neizņemt).
Liek sagatavotā cukura sīrupā, uzvāra un ļauj atdzist.
Pēc 3 stundām atkal uzvāra.
Tā atkārto vairākas reizes, kamēr ķirši iecukurojušies.
Tad uz sieta nedaudz apžāvē ķiršus un iegremdē tos šokolādes masā.
Šokolādes masas pagatavošana:
Šokolādes tāfeli sarīvē uz parastās rīves, liek bļodā, pievieno 1 ēdamkaroti saldā krējuma (var arī bez) un izkausē vienmērīgā masā.
Šokolādes vietā var lietot arī kakao pulveri:
2 tējkarotes kakao pulvera samaisa ar 4 tējkarotēm cukura un ēdamkaroti piena vai saldā krējuma un vāra 2 – 3 minūtes, līdz iegūst vienmērīgu masu.
Tad ķiršus šokolādē patur 2 minūtes, izņem un lieko šokolādes masu notecina.
Ķiršus sakārto uz sieta un ļauj apžūt.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Uzkodas
Ķiploku bulciņas
05.05.2020 20:05
Konservējumi
Rabarberu kompots ar ingveru
28.05.2019 21:40
Konditoreja un maize
Viegli pagatavojams biezpiena sacepums ar baltās šokolādes garšu
03.05.2019 21:28
Konditoreja un maize
Žāvētu augļu cepumi
21.02.2019 09:33
Salāti
Sāļā kūka. Lieliski noderēs Ziemassvētku galdam
22.11.2019 13:08
Salāti
Kāpostu, burkānu un paprikas salāti. Lieliski noderēs ziemā
16.08.2019 20:08
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu