Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Ķirši šokolādē
01.06.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 kg ķiršu
0,6 kg cukura
1 glāze ūdens
šokolādes masa
PAGATAVOŠANA:
Noskalo ķiršus un izņem kauliņus (var kauliņus neizņemt).
Liek sagatavotā cukura sīrupā, uzvāra un ļauj atdzist.
Pēc 3 stundām atkal uzvāra.
Tā atkārto vairākas reizes, kamēr ķirši iecukurojušies.
Tad uz sieta nedaudz apžāvē ķiršus un iegremdē tos šokolādes masā.
Šokolādes masas pagatavošana:
Šokolādes tāfeli sarīvē uz parastās rīves, liek bļodā, pievieno 1 ēdamkaroti saldā krējuma (var arī bez) un izkausē vienmērīgā masā.
Šokolādes vietā var lietot arī kakao pulveri:
2 tējkarotes kakao pulvera samaisa ar 4 tējkarotēm cukura un ēdamkaroti piena vai saldā krējuma un vāra 2 – 3 minūtes, līdz iegūst vienmērīgu masu.
Tad ķiršus šokolādē patur 2 minūtes, izņem un lieko šokolādes masu notecina.
Ķiršus sakārto uz sieta un ļauj apžūt.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Vistas karbonāde cepeškrāsnī
29.02.2020 20:24
Konservējumi
5 pārbaudītas lečo receptes ziemai
02.09.2019 18:16
Pamatēdieni
Apcepta vistas filejas apelsīnu sulā
09.05.2022 14:27
Pamatēdieni
Laša fileja ar puraviem, kartupeļiem un kaperiem
04.05.2020 14:13
Konservējumi
Gurķi sinepju marinādē
11.03.2019 22:39
Pamatēdieni
Tradicionālais arābu Batata Manshi. Garšo lieliski
26.05.2019 15:13
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu