Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Ķirši šokolādē
01.06.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 kg ķiršu
0,6 kg cukura
1 glāze ūdens
šokolādes masa
PAGATAVOŠANA:
Noskalo ķiršus un izņem kauliņus (var kauliņus neizņemt).
Liek sagatavotā cukura sīrupā, uzvāra un ļauj atdzist.
Pēc 3 stundām atkal uzvāra.
Tā atkārto vairākas reizes, kamēr ķirši iecukurojušies.
Tad uz sieta nedaudz apžāvē ķiršus un iegremdē tos šokolādes masā.
Šokolādes masas pagatavošana:
Šokolādes tāfeli sarīvē uz parastās rīves, liek bļodā, pievieno 1 ēdamkaroti saldā krējuma (var arī bez) un izkausē vienmērīgā masā.
Šokolādes vietā var lietot arī kakao pulveri:
2 tējkarotes kakao pulvera samaisa ar 4 tējkarotēm cukura un ēdamkaroti piena vai saldā krējuma un vāra 2 – 3 minūtes, līdz iegūst vienmērīgu masu.
Tad ķiršus šokolādē patur 2 minūtes, izņem un lieko šokolādes masu notecina.
Ķiršus sakārto uz sieta un ļauj apžūt.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Cepeškrāsnī cepta skumbrija
16.11.2018 17:02
Deserti
Torte bez cepšanas “Sniedziņš”. Deserts pāris minūtēs
16.01.2019 18:18
Uzkodas
Gardās karstmaizītes
05.10.2018 22:06
Konditoreja un maize
Jogurta krēma – zemeņu kūka, kas nebūs jācep
05.07.2019 21:18
Konservējumi
Gurķi ar “rozīnīti”. Jā, jā gurķi ar rozīnēm, vai esat kaut ko tādu baudījuši?
27.06.2019 18:12
Salāti
Salāti “KORIDA”
16.06.2019 18:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu