Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Ķirši šokolādē
01.06.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 kg ķiršu
0,6 kg cukura
1 glāze ūdens
šokolādes masa
PAGATAVOŠANA:
Noskalo ķiršus un izņem kauliņus (var kauliņus neizņemt).
Liek sagatavotā cukura sīrupā, uzvāra un ļauj atdzist.
Pēc 3 stundām atkal uzvāra.
Tā atkārto vairākas reizes, kamēr ķirši iecukurojušies.
Tad uz sieta nedaudz apžāvē ķiršus un iegremdē tos šokolādes masā.
Šokolādes masas pagatavošana:
Šokolādes tāfeli sarīvē uz parastās rīves, liek bļodā, pievieno 1 ēdamkaroti saldā krējuma (var arī bez) un izkausē vienmērīgā masā.
Šokolādes vietā var lietot arī kakao pulveri:
2 tējkarotes kakao pulvera samaisa ar 4 tējkarotēm cukura un ēdamkaroti piena vai saldā krējuma un vāra 2 – 3 minūtes, līdz iegūst vienmērīgu masu.
Tad ķiršus šokolādē patur 2 minūtes, izņem un lieko šokolādes masu notecina.
Ķiršus sakārto uz sieta un ļauj apžūt.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Kārtainās mīklas biezpienmaize
Noderigi
Pieriebušies piedegušie tauki uz plīts? Uzzini kā tos notīrīt 5 minūšu laikā, bez liekas piepūles
Deserti
GARDĀKĀ KŪKA bez Cepšanas! Garšīgi, vienkārši un ātri!
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Kā pagatavot kūku "Dāvana mammai"
Deserti
Mazkaloriju deserts. Paņemiet auzu pārslas, kakao un banānus un pagatavojiet šo brīnišķīgo desertu: bez miltiem, bez cukura un bez sviesta.
Noderigi
Kā rukolas lietošana pārtikā var kaitēt veselībai
08.09.2019 11:39
Pamatēdieni
Vista ar medu un ķiplokiem
19.12.2019 23:12
Pamatēdieni
Gaļas bumbiņas ar pildījumu
06.05.2020 09:27
Pamatēdieni
Vistas krūtiņa cepeškrāsnī
13.05.2020 11:22
Konditoreja un maize
Pareizā burkānu torte ar maigu biezpiena krēmu. Īpaši garda un veselīga!
07.10.2018 17:45
Konservējumi
Ievārījums zviedru gaumē
24.08.2019 18:17
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu