Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Ķirši šokolādē
01.06.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
1 kg ķiršu
0,6 kg cukura
1 glāze ūdens
šokolādes masa
PAGATAVOŠANA:
Noskalo ķiršus un izņem kauliņus (var kauliņus neizņemt).
Liek sagatavotā cukura sīrupā, uzvāra un ļauj atdzist.
Pēc 3 stundām atkal uzvāra.
Tā atkārto vairākas reizes, kamēr ķirši iecukurojušies.
Tad uz sieta nedaudz apžāvē ķiršus un iegremdē tos šokolādes masā.
Šokolādes masas pagatavošana:
Šokolādes tāfeli sarīvē uz parastās rīves, liek bļodā, pievieno 1 ēdamkaroti saldā krējuma (var arī bez) un izkausē vienmērīgā masā.
Šokolādes vietā var lietot arī kakao pulveri:
2 tējkarotes kakao pulvera samaisa ar 4 tējkarotēm cukura un ēdamkaroti piena vai saldā krējuma un vāra 2 – 3 minūtes, līdz iegūst vienmērīgu masu.
Tad ķiršus šokolādē patur 2 minūtes, izņem un lieko šokolādes masu notecina.
Ķiršus sakārto uz sieta un ļauj apžūt.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Salāti
Salāti ar sieru, lasi un olu
Konditoreja un maize
Neparasts, bet ļoti garšīgs Lieldienu saldums
Uzkodas
Siera uzkoda
Pamatēdieni
Kā pagatavot mutē kūstošu liellopa gaļu burgundiešu gaumē
Konditoreja un maize
Torte “Rafaello”
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Pamatēdieni
Paelja ar vistu un garnelēm
19.10.2019 20:15
Pamatēdieni
Kartupeļi lauku gaumē, pagatavoti cepeškrāsnī
05.08.2019 19:39
Brokastis
Kēksa formas omlete
25.02.2020 13:50
Noderigi
Šo milzīgo loku saišķi viņa izaudzēja maisiņā ziemas vidū bez jebkādas zemes! Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
17.02.2019 13:10
Uzkodas
Lavaša pildījumi
20.02.2019 14:41
Pamatēdieni
Maltās gaļas ligzdiņas ar dārzeņiem
17.05.2020 09:46
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu