Kesadiljas ar vistu un sieru
Pamatēdieni

Kesadiljas ar vistu un sieru

SASTĀVDAĻAS:

  • kārba pupiņu tomātu mērcē
  • kārba kukurūzas
  • vistas fileja – 300 g
  • cietais siers – 150 g
  • kukurūzas vai pilngraudu tortiljas – 5 gab.
  • sāls
  • pipari
  • garšvielas
  • augu eļļa (cepšanai)

PAGATAVOŠANA:

Sieru sarīvēt uz rupjās rīves.

Vistas fileju sagriezt nelielos gabaliņos. Likt uz pannas, uzbērt sāli, piparus un apcept augu eļļā, līdz tā kļuvusi zeltaina.

Gaļai pievienot kukurūzu un pupiņas. Mazliet tomātu mērces pataupīt.

Visu rūpīgi samaisīt.

Sākt veidot kesadilju – vienu tortiljas plāceņa pusi apbērt ar sarīvēto sieru, pa virsu likt gaļu ar pupiņām un kukurūzu, atkal pārbērt ar sieru.

Pārlocīt pāri otru tortiljas pusi un apcept uz sausas pannas no abām pusēm.

Tortilja ātri kļūst kraukšķīga (var izmantot grilu).

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt