Uzvāriet auzu pārslas vai sasmalciniet tās blenderī;
Atsaldējiet ogas;
Banānu nomizojiet un saspaidiet kopā ar ogām;
Sajauciet kefīru ar čia sēklām;
Nomazgājiet vīnogas, mango sagriežat kubiņos;
Visas sastāvdaļas liekat krūzē kārtās. Pirmā kārta – auzu pārslas, otrā – banāns ar ogām, trešā – kefīrs ar čia sēklām, ceturtā – zaļās vīnogas, piektā – mango, sestā – tumšās vīnogas.
Dekorējiet desertu ar granātābola sēklām un svaigas piparmētras lapiņām.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.