Viegla un ļoti maiga uzkoda, kas īpaši labi iederas vasara silto dienu pievakares maltītei. Sastāvdaļu daudzums paredzēts 4 porcijām. Viena porcija satur 380 kkal.
Kabaci sarīvējam uz rupjās rīves, nospiežam lieko šķidrumu. Pievienojam olas, sāli, miltus un iejaucam mīklu.
Burkānus arī sarīvējam, sīpolu smalki sagriežam. Apcepam pannā nelielā eļļas daudzumā.
Pannā pievienojam sarīvētu sieru un spiedē izspiestus ķiplokus. Masu sajaucam ar majonēzi. Pievienojam svaigi sakapātus zaļumus (piemēram, dilles un pētersīļus).
Uzkarsētā pannā liekam kabaču mīklu un cepam lielās pankūkas, no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltainas.
Kad pankūkas padzisušas, liekam kopā torti. Uz pankūkas smērējam burkānu – majonēzes – siera masu, liekam vienu virs otras.
Tad gatavo torti uz stundu, pusotru liekam ledusskapī, lai tā savilktos un visas garšas sadraudzētos.
Pirms pasniegšanas var uzbērt vēl mazliet svaigi rīvētu sieru un zaļumus.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.