Liellopu gaļa, sautēta sarkanvīnā  (vislabāk gatavot multivārāmajā katlā)
Pamatēdieni

Liellopu gaļa, sautēta sarkanvīnā (vislabāk gatavot multivārāmajā katlā)

Sastāvdaļas:

  • Liellopu gaļa 750 g
  • Šampinjoni 500 g
  • Sīpoli 1 gab.
  • Sarkanvīns 750 ml
  • Bekons 250 g
  • Burkāni 4 gab.
  • Ķiploki 3 daiv.
  • Pētersīļi 0,5 bunt.
  • Lauru lapas 3 gab.
  • Timiāns 1 šķ.
  • Sāls pēc garšas
  • Melnie maltie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Bekonu smalki sagrieziet, ielieciet to multivārāmajā katlā, apcepiet cepšanas režīmā, kamēr izkusīs tauki.

Liellopu gaļu sagrieziet nelielās strēmelēs, pielieciet pie bekona, apcepiet 7-10 minūtes.

Sīpolus sagrieziet kubiņos, burkānus sarīvējiet uz rupjās rīves, ķiploku sapresējiet. Sagatavotos dārzeņus lieciet multivārāmajā katlā, apcepiet vēl minūtes 15, pievienojiet sāli un piparus.

Pielejiet vīnu un gatavojiet gaļu režīmā “Sautēšana” 1 stundu.

Pielieciet gaļai garšvielas, sasmalcinātus pētersīļus, plāksnītēs sagrieztas sēnes un sautējiet vēl 1 stundu.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt