Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Kā pagatavot picas mīklu?
14.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
250 g miltu
20 g rauga
1/2 tējkarote cukura
šķipsniņa sāls
4 ēdamkarotes olīveļļas
150 ml silta piena vai ūdens
PAGATAVOŠANA:
Siltā ūdeni vai pienā iemaisa un izšķīdina cukuru, sāli un raugu.
Piesijā miltus un samaisa, tad pielej eļļu, visu samīca viendabīgā mīklā, pārklāj ar plēvi vai foliju, noliek siltā vieta un uzraudzē.
Uzraudzētu masu vēlreiz izmīca, sadala mazos gabaliņos un plāni izveltnē.
Liek virsū pildījumu, atstājot brīvas mazas maliņas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 260 - 280*C.
Picas pamatnei liek virsū ko sirds kāro (
siers
, bekons,
sēnes
, garneles, mocarellu,
tomāti
,
paprika
)
Sagatavoto picas pamatni liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Aromātiskas marinētās plūmes ziemai
Noderigi
Sīpoli “Vīra sapnis – sievas murgs” – vīram patiks, sieva dabūs gatavot atkal un atkal.
Konditoreja un maize
Biezpiena sacepums ar āboliem
Pamatēdieni
Karbonāde no vistu sirdīm
Konditoreja un maize
Gardā rabarberu kūka
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Uzkodas
Karstās bekona uzkodas ar augļiem
25.09.2019 10:09
Salāti
Kārtainie salāti “Zirneklītis” ar vistas gaļu
20.11.2020 11:32
Pamatēdieni
Uz grila cepta vistas gaļa ar ingveru
20.06.2019 19:21
Noderigi
TOP 7 kečupa receptes ziemai – ar āboliem, Kaukāza plūmītēm un garšaugiem
10.08.2019 18:10
Salāti
Krabju nūjiņu salāti
08.04.2019 08:36
Deserti
Svaigēdāju augļu salāti groziņā
09.06.2019 16:54
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu