Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Kā pagatavot picas mīklu?
14.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
250 g miltu
20 g rauga
1/2 tējkarote cukura
šķipsniņa sāls
4 ēdamkarotes olīveļļas
150 ml silta piena vai ūdens
PAGATAVOŠANA:
Siltā ūdeni vai pienā iemaisa un izšķīdina cukuru, sāli un raugu.
Piesijā miltus un samaisa, tad pielej eļļu, visu samīca viendabīgā mīklā, pārklāj ar plēvi vai foliju, noliek siltā vieta un uzraudzē.
Uzraudzētu masu vēlreiz izmīca, sadala mazos gabaliņos un plāni izveltnē.
Liek virsū pildījumu, atstājot brīvas mazas maliņas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 260 - 280*C.
Picas pamatnei liek virsū ko sirds kāro (
siers
, bekons,
sēnes
, garneles, mocarellu,
tomāti
,
paprika
)
Sagatavoto picas pamatni liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Kā pagatavot prosas biezputru
06.09.2019 13:14
Konditoreja un maize
Ābolu drupaču kūka
04.09.2019 13:11
Pamatēdieni
Kāpostu tīteņi ar gaļu un rīsiem, gatavoti pēc 1861. gada receptes
30.11.2021 23:02
Noderigi
Lielisks veids kā ķiplokus izaudzēt uz palodzes
04.05.2019 22:13
Konservējumi
Garšīgi tomāti korejiešu gaumē
27.07.2019 13:13
Pamatēdieni
Sulīga vistiņa ar persikiem – izcils garšu savienojums
03.08.2019 13:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu