Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Kā pagatavot picas mīklu?
14.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
250 g miltu
20 g rauga
1/2 tējkarote cukura
šķipsniņa sāls
4 ēdamkarotes olīveļļas
150 ml silta piena vai ūdens
PAGATAVOŠANA:
Siltā ūdeni vai pienā iemaisa un izšķīdina cukuru, sāli un raugu.
Piesijā miltus un samaisa, tad pielej eļļu, visu samīca viendabīgā mīklā, pārklāj ar plēvi vai foliju, noliek siltā vieta un uzraudzē.
Uzraudzētu masu vēlreiz izmīca, sadala mazos gabaliņos un plāni izveltnē.
Liek virsū pildījumu, atstājot brīvas mazas maliņas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 260 - 280*C.
Picas pamatnei liek virsū ko sirds kāro (
siers
, bekons,
sēnes
, garneles, mocarellu,
tomāti
,
paprika
)
Sagatavoto picas pamatni liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Kabaču torte ar siera – dārzeņu pildījumu
22.08.2019 09:25
Pamatēdieni
Es šo pagaršoju ballītē, un tagad es pats esmu sācis gatavot šo sacepums(ciemos nošpikota recepte)
21.01.2023 14:31
Pamatēdieni
Cepeškrāsnī ceptas frikadelītes bekonā. Ideālas kā uzkoda, piedeva vai pamatēdiens!
16.03.2019 13:20
Noderigi
Mūžu dzīvo, mūžu mācies. 30 knifi, lai mīkla būtu izdevusies!
20.02.2019 20:35
Konservējumi
Zemeņu ievārījums
25.05.2019 22:46
Noderigi
Kā izvēlēties vislabāko lasi?
28.01.2020 11:20
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu