Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Kā pagatavot picas mīklu?
14.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
250 g miltu
20 g rauga
1/2 tējkarote cukura
šķipsniņa sāls
4 ēdamkarotes olīveļļas
150 ml silta piena vai ūdens
PAGATAVOŠANA:
Siltā ūdeni vai pienā iemaisa un izšķīdina cukuru, sāli un raugu.
Piesijā miltus un samaisa, tad pielej eļļu, visu samīca viendabīgā mīklā, pārklāj ar plēvi vai foliju, noliek siltā vieta un uzraudzē.
Uzraudzētu masu vēlreiz izmīca, sadala mazos gabaliņos un plāni izveltnē.
Liek virsū pildījumu, atstājot brīvas mazas maliņas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 260 - 280*C.
Picas pamatnei liek virsū ko sirds kāro (
siers
, bekons,
sēnes
, garneles, mocarellu,
tomāti
,
paprika
)
Sagatavoto picas pamatni liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Neticami garšīga, kārtās cepta vistas krūtiņas recepte
24.01.2019 13:17
Salāti
Dārzeņu salāti Viegli un vitamīniem bagāti salāti katrai dienai
16.03.2019 10:01
Konservējumi
Ungāru lečo
05.10.2019 11:06
Zupas
Harčo ar bagātīgo garšu
15.12.2017 00:02
Deserti
Iebiezinātais piens 15 minūtēs
16.10.2018 21:27
Uzkodas
Kabači ar fetas sieru
25.03.2020 13:48
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu