Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Kā pagatavot picas mīklu?
14.08.2019 18:18
SASTĀVDAĻAS:
250 g miltu
20 g rauga
1/2 tējkarote cukura
šķipsniņa sāls
4 ēdamkarotes olīveļļas
150 ml silta piena vai ūdens
PAGATAVOŠANA:
Siltā ūdeni vai pienā iemaisa un izšķīdina cukuru, sāli un raugu.
Piesijā miltus un samaisa, tad pielej eļļu, visu samīca viendabīgā mīklā, pārklāj ar plēvi vai foliju, noliek siltā vieta un uzraudzē.
Uzraudzētu masu vēlreiz izmīca, sadala mazos gabaliņos un plāni izveltnē.
Liek virsū pildījumu, atstājot brīvas mazas maliņas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 260 - 280*C.
Picas pamatnei liek virsū ko sirds kāro (
siers
, bekons,
sēnes
, garneles, mocarellu,
tomāti
,
paprika
)
Sagatavoto picas pamatni liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Maizes desa
01.10.2019 17:34
Pamatēdieni
Folijā cepta zivs
22.01.2019 18:20
Pamatēdieni
Makaroni ar gaļu un tomātu mērci
23.09.2021 22:07
Konditoreja un maize
Torte “Svetlana” (bez cepeškrāsns)
14.05.2020 21:39
Noderigi
Ķirbja krēms
10.10.2019 19:25
Deserti
Biezpiena – jogurta torte . 100 g satur tikai 63,3 kkal!
22.11.2018 12:20
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu