Maltajai gaļai pievieno sāli, smalki sarīvētus svaigos ķiplokus, koriandru, timiānu, rīvmaizi.Smalki sagriež vienu sīpolu un pievieno maltajai gaļai. Pievieno vienu sasitu olu. Tad ar rokām rūpīgi visu izmīca.
Uzkarsē pannu un apcep otru sagriezto sīpolu. Cepot pievieno sarīvētu burkānu un turpina cept. Nomazgātu, atbrīvotu no sēklām , papriku sakapā nelielos gabaliņos. Pievieno uz pannas un maisot turpina cept. Pievieno tomātu pastu un ūdeni. Visu izmaisa. Tad pievieno sāli pēc garšas, melnos maltos piparus un cukuru. Pannai uzliek vāku un sautē apmēram 7 minūtes uz nelielas uguns. Pievieno smalki sagrietu svaigu koriandru un vēlreiz visu samaisa.
Ņem nomizotus kartupeļus un sagriež vienādās apmēram centimerts biezās šķēlēs. Aplej ar aukstu ūdeni un noskalo.
Cepamtrauku ietauko.Starp divām kartupeļu šķēlītēm liek gaļas bumbiņu un saspiež kopā (gaļas pildījums ir vienādā biezumā ar kartupeļu šķēlītēm). Novieto ar sāniem uz augšu uz cepampannas. Kā nākamo liek gaļas bumbiņu, tad kartupeļu šķēlīti, līdz panna ir piepildīta ar kartupeļu, gaļas kārtojumu.
Pa virsu kārtojumam vienmērīgi pārklāj sautētos dārzeņus. Pannu pārklāj ar cepampapīru, tad ar folliju.
Cep 200 grādos 60 minūtes.
Pasniedzot pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Labu apetīti!