Ļoti maigas frikadelītes ar bekonu – jau ēdiena izskats vien liks tecēt siekalām! Šī recepte ir ļoti populāra manu draugu vidū. Ēdiens pagatavojams ļoti vienkārši un ātri. Maigi, ļoti garšīgi un neaizmirstami!
Ar rokām veidojam frikadelītes, liekam katru uz bekona šķēlītes un satinam. Ja bekona šķēlīte ir par garu, to var pārgriezt uz pusēm. Cepamajā formā liekam cepamo papīru, uz tā uzlejam nedaudz eļļas un liekam frikadelītes.
Cepam cepeškrāsnī 200 grādos 15 – 20 minūtes. Apgriežam, lai tās vienmērīgi apceptos no visām pusēm.
Frikadelītes var pasniegt kā atsevišķu uzkodu vai kā pamatēdienu. Tās būs garšīgas gan karstā gan aukstā veidā.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.