Gaļu sagriezt gabaliņos. Pielikt sāli, piparus, papriku, timiānu, 2 ēdamkarotes augu eļļas. Visu samaisīt.
Kartupeļus nomizot, sagriezt gabalos. Ja kartupeļi ir mazi, sagriezt uz pusēm, ja pavisam sīki, atstāt veselus.
Burkānus nomizot, sagriezt aplīšos, sīpolus – pusgredzenos.
Dārzeņus likt bļodā, pielikt augu eļļu (2 ēdamkarotes), garšvielas. Visu rūpīgi samaisīt.
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepšanas maisā likt kartupeļus un gaļu, sulīgumam pieliet mazliet ūdeni.
Maisam galus aizsiet, dažās vietās iedurt ar dakšu. Likt cepeškrāsnī uz restes un cept 1h 15 minūtes.
Izņemt no cepeškrāsns un ļaut atpūsties 10 minūtes.
LAI LABI GARŠO!