Cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru
Pamatēdieni

Cepta vistas fileja ar dārzeņiem un sieru

Sastāvdaļas:

  • vistas fileja - 2 gab.
  • kartupeļi - 2 gab.
  • tomāti - 2 gab.
  • sīpols - 1 gab.
  • siers - 100 gr.
  • majonēze
  • sāls
  • malti pipari

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež gareniski divās daļās, iegūst četras karbonādes.

Karbonādi no abām pusēm izklapējam, liekam uz cepešpannas, tad uzberam sāli un piparus.

Uz rupjās rīves sarīvē kartupeļus.

Tad sagrieziet tomātu šķēlītēs un uzlieciet uz kartupeļiem.

Sagrieziet sīpolu gredzenos un atdaliet katru gredzenu, haotiski uzlieciet to uz tomātiem.

Uzpiežam uz gaļas majonēzi un uzrīvējam sieru.

Tad cepam karbonādes 30-35 minūtes cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt