Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Sastāvdaļas:
300 gr.avenes
3 l ūdens
Mannā aptuveni 16.ēd karotes
Cukurs(pēc garšas)
Piens
(pasniegšanai)
Pagatavošana
:
Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un garšu,tad noņemam no uguns un izkāšam šķidrumu.
Liekam atpakaļ uz uguns un vāram, beram klāt cukuru un mannā, taču visu laiku maisam, lai neveidojas kunkuļi.
Liekam mannu atdzesēt.
Kad massa atdzisusi, tad sākam mannu putot.
Putojam, kamēr gatava debesmanna.
Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
Receptes autore: L.Trektere
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Vistas kājiņu un spārniņu asorti ar dārzeņiem
24.09.2019 10:15
Noderigi
Neticami fakti par kakao. Lūk, kāpēc ir jādzer kakao, īpaši tad, ja esat vecumā pēc 40
23.01.2019 18:54
Uzkodas
Samaisot kefīru ar krējumu, pēc divām dienām mielosieties ar ļoti garšīgu uzkodu
29.05.2019 18:18
Zupas
Aukstā zupa ar rabarberiem, burkāniem un redīsiem
18.05.2019 20:02
Konditoreja un maize
Vēja kūkas jeb Vecrīgas
31.01.2019 13:20
Konditoreja un maize
Zemas kaloritātes siera kūka. 100 gramos tikai 95 kkal!
15.10.2018 19:42
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu