Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Sastāvdaļas:
300 gr.avenes
3 l ūdens
Mannā aptuveni 16.ēd karotes
Cukurs(pēc garšas)
Piens
(pasniegšanai)
Pagatavošana
:
Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un garšu,tad noņemam no uguns un izkāšam šķidrumu.
Liekam atpakaļ uz uguns un vāram, beram klāt cukuru un mannā, taču visu laiku maisam, lai neveidojas kunkuļi.
Liekam mannu atdzesēt.
Kad massa atdzisusi, tad sākam mannu putot.
Putojam, kamēr gatava debesmanna.
Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
Receptes autore: L.Trektere
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Vistas rulete
27.05.2020 15:33
Pamatēdieni
Sacepums cepeškrāsnī
02.07.2020 09:26
Konservējumi
Maigs lečo bez etiķa un eļļas
08.06.2019 13:12
Deserti
Mājās gatavoti Bounty batoniņi
02.12.2017 18:30
Uzkodas
Kabači ar fetas sieru
25.03.2020 13:48
Uzkodas
Profitroļi – ļoti vienkārši pagatavojami pīrādziņi
29.11.2018 20:24
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu