Aveņu debesmannā
Deserti

Aveņu debesmannā

Sastāvdaļas:

  • 300 gr.avenes
  • 3 l ūdens
  • Mannā aptuveni 16.ēd karotes
  • Cukurs(pēc garšas)
  • Piens (pasniegšanai)

Pagatavošana:

  • Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un garšu,tad noņemam no uguns un izkāšam šķidrumu.
  • Liekam atpakaļ uz uguns un vāram, beram klāt cukuru un mannā, taču visu laiku maisam, lai neveidojas kunkuļi.
  • Liekam mannu atdzesēt.
  • Kad massa atdzisusi, tad sākam mannu putot.
  • Putojam, kamēr gatava debesmanna.
  • Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.

Receptes autore: L.Trektere

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt