Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Sastāvdaļas:
300 gr.avenes
3 l ūdens
Mannā aptuveni 16.ēd karotes
Cukurs(pēc garšas)
Piens
(pasniegšanai)
Pagatavošana
:
Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un garšu,tad noņemam no uguns un izkāšam šķidrumu.
Liekam atpakaļ uz uguns un vāram, beram klāt cukuru un mannā, taču visu laiku maisam, lai neveidojas kunkuļi.
Liekam mannu atdzesēt.
Kad massa atdzisusi, tad sākam mannu putot.
Putojam, kamēr gatava debesmanna.
Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
Receptes autore: L.Trektere
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Brokastis
Gardas brokastis slinķiem 15 minūtēs!
27.01.2023 21:19
Konditoreja un maize
Biezpiena bumbiņas cepeškrāsnī 20 minūšu laikā, draugi to visu apēdīs momentā
22.03.2019 13:12
Pamatēdieni
Pīle ar sēņu mērci
02.05.2019 22:25
Salāti
Zaļie salāti notievēšanai
22.03.2022 11:48
Uzkodas
Mazsālīti “sakratītie” gurķi – visātrākais un slinkākais sālīšanas veids
04.06.2019 13:10
Konservējumi
Marinēti pipari ziemai. Vienreiz pamēģinājuši, neaizmirsīsiet nekad!
03.06.2019 18:16
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu