Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Sastāvdaļas:
300 gr.avenes
3 l ūdens
Mannā aptuveni 16.ēd karotes
Cukurs(pēc garšas)
Piens
(pasniegšanai)
Pagatavošana
:
Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un garšu,tad noņemam no uguns un izkāšam šķidrumu.
Liekam atpakaļ uz uguns un vāram, beram klāt cukuru un mannā, taču visu laiku maisam, lai neveidojas kunkuļi.
Liekam mannu atdzesēt.
Kad massa atdzisusi, tad sākam mannu putot.
Putojam, kamēr gatava debesmanna.
Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
Receptes autore: L.Trektere
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Žāvētu augļu cepumi
21.02.2019 09:33
Noderigi
Vitamīnu “bumba” slimošanas laikā
16.12.2019 14:42
Konditoreja un maize
Gardo makarūnu recepte
22.10.2018 21:45
Noderigi
Kā rukolas lietošana pārtikā var kaitēt veselībai
08.09.2019 11:39
Pamatēdieni
Vistas filejas gratēns – pagatavojams ātri un viegli
10.03.2019 20:27
Pamatēdieni
Kabaču torte
12.06.2019 19:40
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu