Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Sastāvdaļas:
300 gr.avenes
3 l ūdens
Mannā aptuveni 16.ēd karotes
Cukurs(pēc garšas)
Piens
(pasniegšanai)
Pagatavošana
:
Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un garšu,tad noņemam no uguns un izkāšam šķidrumu.
Liekam atpakaļ uz uguns un vāram, beram klāt cukuru un mannā, taču visu laiku maisam, lai neveidojas kunkuļi.
Liekam mannu atdzesēt.
Kad massa atdzisusi, tad sākam mannu putot.
Putojam, kamēr gatava debesmanna.
Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
Receptes autore: L.Trektere
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Manas mammas kāpostu pīrāgs. Dievinu! Tā ir manas bērnības garša!
14.11.2018 21:03
Noderigi
Rauga mīkla “Sliņķu mīkla” ātrai pagatavošanai
19.03.2019 19:13
Pamatēdieni
Spageti ar šķiņķa un sēņu mērci
05.04.2022 13:59
Salāti
Salāti ar gailenēm
30.09.2021 13:29
Pamatēdieni
Karbonāde no vistu sirdīm
28.04.2019 19:05
Noderigi
Kas jāēd, lai notievētu? Diēta plakanam vēderam.
12.02.2019 21:41
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu