Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Aveņu debesmannā
22.11.2019 19:20
Sastāvdaļas:
300 gr.avenes
3 l ūdens
Mannā aptuveni 16.ēd karotes
Cukurs(pēc garšas)
Piens
(pasniegšanai)
Pagatavošana
:
Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un garšu,tad noņemam no uguns un izkāšam šķidrumu.
Liekam atpakaļ uz uguns un vāram, beram klāt cukuru un mannā, taču visu laiku maisam, lai neveidojas kunkuļi.
Liekam mannu atdzesēt.
Kad massa atdzisusi, tad sākam mannu putot.
Putojam, kamēr gatava debesmanna.
Pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.
Receptes autore: L.Trektere
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Pīrādziņi skolas bērnam
Konditoreja un maize
Zemeņu - kokosu cepumi
Salāti
Jaungada salāti šveiciešu gaumē
Uzkodas
Ātri pagatavojami gurķīši uzkodai. Ļoti garšīgi!
Uzkodas
Parādu, ko gatavoju no pitas maizes svētku galdam: nav liela piepūle un pārsteidzu viesus (nu ļoti garšīgs pildījums) Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes.
Brokastis
Pēdējā laikā bieži pērku parastās auzu pārslas: parādu, ko no tām gatavoju (vienkārša recepte gardām brokastīm un uzkodām bez vārīšanas)
Salāti
Diētisku salātu receptes notievēšanai
21.03.2019 09:32
Pamatēdieni
Burvīgā ceptā skumbrija ar riekstu – siera pildījumu
18.12.2017 11:26
Konservējumi
Ērkšķogu ievārījums
11.05.2019 10:12
Konservējumi
Āboli un saldie pipari sīrupā
23.07.2019 15:52
Pamatēdieni
Kartupeļu – gaļas sacepums
22.11.2017 03:39
Pamatēdieni
Rīvētu kartupeļu sacepums ar ķiplokiem un sieru
14.02.2019 18:10
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu