Olu masai pievienojiet biezpienu, maisiet berzējot, lai veidotos viendabīga masa. Tad pievienojiet miltus, mannu un sāli. Labi samaisiet. Tad pievienojiet rozīnes un vaniļās cukuru.
Sagatavotajai mīklai ļaujiet pastāvēt pusstundu.
Tad veidojiet plācenīšus, apviļājiet tos miltos un cepiet, līdz veidojas zeltaina garoziņa.
Sauciet ciemos radiņus. Kaut gan nē, viņi paši saskries, sajutuši smaržu! Varat pasniegt tos ar krējumu, medu, kondensēto pienu vai ievārījumu.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.