Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Gurķi ar jāņogām. Izmēģiniet, nenožēlosiet!
31.07.2019 13:10
Oriģināla un garšīga recepte!
SASTĀVDAĻAS UZ 2 LITRIEM:
Gurķi
3 diļļu ziedi
4 – 6 upeņu lapas
4 – 6 ķiršu lapas
4 daiviņas ķiploka
8 – 10 melno piparu graudiņi
500 – 600 g jāņogu
SASTĀDAĻAS MARINĀDEI:
1 litrs ūdens
1,5 ēdamkarotes sāls
3 ēdamkarotes cukura
PAGATAVOŠANA:
Gurķus rūpīgi nomazgājiet un iemērciet aukstā ūdenī uz 3 – 4 stundām.
Liekat burkās sagrieztus zaļumus, ķiploku un piparus. Tad liekat gurķus, pa virsu jāņogas.
Pagatavojat marinādi: vārošā ūdenī izšķīdiniet sāli un cukuru.
Gurķus aplejiet ar marinādi un liekat sterilizēt uz apmēram 6 – 8 minūtēm.
Burkas aizvalcējiet, apgāžat ar vākiem uz leju. Uzglabājiet vēsā vietā.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
TOP 7 kečupa receptes ziemai – ar āboliem, Kaukāza plūmītēm un garšaugiem
10.08.2019 18:10
Deserti
Apbrīnojami garšīgs saldējums no hurmas
01.11.2017 22:56
Deserti
Plombīra saldējums… kā bērnībā. Pagatavojams pusstundas laikā
14.03.2019 14:06
Konditoreja un maize
Uz pannas cepti pīrādziņi no āboliem un biezpiena mīklas
19.11.2018 16:32
Konditoreja un maize
Saldie vareņiki ar biezpienu
03.12.2021 22:18
Konservējumi
Sālīti gurķi ar rupjmaizi. Noteikti izmēģiniet!
02.08.2019 18:13
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu