Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Gurķi ar jāņogām. Izmēģiniet, nenožēlosiet!
31.07.2019 13:10
Oriģināla un garšīga recepte!
SASTĀVDAĻAS UZ 2 LITRIEM:
Gurķi
3 diļļu ziedi
4 – 6 upeņu lapas
4 – 6 ķiršu lapas
4 daiviņas ķiploka
8 – 10 melno piparu graudiņi
500 – 600 g jāņogu
SASTĀDAĻAS MARINĀDEI:
1 litrs ūdens
1,5 ēdamkarotes sāls
3 ēdamkarotes cukura
PAGATAVOŠANA:
Gurķus rūpīgi nomazgājiet un iemērciet aukstā ūdenī uz 3 – 4 stundām.
Liekat burkās sagrieztus zaļumus, ķiploku un piparus. Tad liekat gurķus, pa virsu jāņogas.
Pagatavojat marinādi: vārošā ūdenī izšķīdiniet sāli un cukuru.
Gurķus aplejiet ar marinādi un liekat sterilizēt uz apmēram 6 – 8 minūtēm.
Burkas aizvalcējiet, apgāžat ar vākiem uz leju. Uzglabājiet vēsā vietā.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Gatavosim "Tomātu kobru": asdoņdesmito gadu mājsaimnieču populārākā konservēšanas recepte!
28.08.2019 18:19
Konservējumi
Patisonu, paprikas salāti ziemai!
14.08.2019 13:21
Pamatēdieni
Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes
22.01.2019 13:17
Salāti
Ābolu salāti ar zemenēm, rabarberiem un valriekstiem
08.06.2019 19:11
Pamatēdieni
Vistas filejas gabaliņi medū
07.11.2018 15:14
Konditoreja un maize
Lieldienu gardums no biezpiena. Karaliskā Lieldienu pasha ar riekstiem, rozīnēm un aprikozēm
24.03.2020 13:58
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu