Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Gurķi ar jāņogām. Izmēģiniet, nenožēlosiet!
31.07.2019 13:10
Oriģināla un garšīga recepte!
SASTĀVDAĻAS UZ 2 LITRIEM:
Gurķi
3 diļļu ziedi
4 – 6 upeņu lapas
4 – 6 ķiršu lapas
4 daiviņas ķiploka
8 – 10 melno piparu graudiņi
500 – 600 g jāņogu
SASTĀDAĻAS MARINĀDEI:
1 litrs ūdens
1,5 ēdamkarotes sāls
3 ēdamkarotes cukura
PAGATAVOŠANA:
Gurķus rūpīgi nomazgājiet un iemērciet aukstā ūdenī uz 3 – 4 stundām.
Liekat burkās sagrieztus zaļumus, ķiploku un piparus. Tad liekat gurķus, pa virsu jāņogas.
Pagatavojat marinādi: vārošā ūdenī izšķīdiniet sāli un cukuru.
Gurķus aplejiet ar marinādi un liekat sterilizēt uz apmēram 6 – 8 minūtēm.
Burkas aizvalcējiet, apgāžat ar vākiem uz leju. Uzglabājiet vēsā vietā.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Kā mājās pagatavot maizes ieraugu?
13.04.2019 12:11
Konditoreja un maize
Upeņu drupaču kūka
05.10.2022 21:47
Zupas
Griķu zupa ar vistas krūtiņu bērniem
03.05.2019 08:54
Konservējumi
Vasarīgi salāti ziemai
14.08.2019 13:14
Uzkodas
Siera bumbiņas cepeškrāsnī
29.11.2019 16:48
Konditoreja un maize
Torte varavīksne ,kuru pagatavosiet bez cepšanas
30.12.2019 23:57
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu