Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Gurķi ar jāņogām. Izmēģiniet, nenožēlosiet!
31.07.2019 13:10
Oriģināla un garšīga recepte!
SASTĀVDAĻAS UZ 2 LITRIEM:
Gurķi
3 diļļu ziedi
4 – 6 upeņu lapas
4 – 6 ķiršu lapas
4 daiviņas ķiploka
8 – 10 melno piparu graudiņi
500 – 600 g jāņogu
SASTĀDAĻAS MARINĀDEI:
1 litrs ūdens
1,5 ēdamkarotes sāls
3 ēdamkarotes cukura
PAGATAVOŠANA:
Gurķus rūpīgi nomazgājiet un iemērciet aukstā ūdenī uz 3 – 4 stundām.
Liekat burkās sagrieztus zaļumus, ķiploku un piparus. Tad liekat gurķus, pa virsu jāņogas.
Pagatavojat marinādi: vārošā ūdenī izšķīdiniet sāli un cukuru.
Gurķus aplejiet ar marinādi un liekat sterilizēt uz apmēram 6 – 8 minūtēm.
Burkas aizvalcējiet, apgāžat ar vākiem uz leju. Uzglabājiet vēsā vietā.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Zemas kaloritātes siera kūka. 100 gramos tikai 95 kkal!
15.10.2018 19:42
Noderigi
Boloņas mērce
18.03.2019 14:27
Noderigi
Ābolu skaidiņas, kas noderēs cepot kūkas, ruletes
06.10.2019 18:38
Pamatēdieni
Sezonas hīts! Baklažāni ar dārzeņiem, cepti krējuma mērcē
17.07.2019 18:20
Pamatēdieni
Vista ar rīsiem un dārzeņiem
07.04.2019 08:57
Pamatēdieni
Kišs ar mascarpone sieru, ķirbi un salviju
01.10.2019 09:22
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu