Traukā ielejam pienu. Pievienojam sāli, cukuru, olu un krējumu un visu kārtīgi sakuļam.
Tad traukā beram miltus un ar rokām izmīcam un izveidojam mīklas masu, ko uz 10 minūtēm atstājam atpūsties.
Tad ņemam gaļu un sagriežam to mazos gabaliņos, pievienojam smalki sagrieztu sīpolu. Pievienojam nedaudz sāli, piparus, ziru un nedaudz ķimenes. Visu kārtīgi samaisam.
Ņemam iegūto mīklas masu un plāni izrullējam, uzklājam pa virsu sviestu. Sadalam mīklu vienādās daļās un izveidojam tādas ligzdiņas, kurās pildam gaļas masu.(skatīt.attēlā).
Aizlokam ligzdiņas, apsmērējam ar olu un apkaisam "pīrādziņa malas ar sezama sēkliņām. Liekam uz cepampapīra.(skatīt attēlā).
Liekam cepeškrāsni 180 grādu temperatūrā uz 30-40 minūtēm.