Izsijā miltus un sajauc ar izkausētu sviestu. Pielej pusglāzi ūdens un kārtīgi samaisa. Mīklai pievieno sodu, etiķi, lēni izmīca tā, lai mīkla nelīp pie rokām. Ābolus nomizo, attīra un sagriež šķēlītēs. Mīklu izklāj cepamajā formā, tad formā izklāj ābolus.
Krēmam - krējumu, cukuru, olu un 2 ēdamkarotes miltu samiksē ar mikseti. Iznāk maigs krēms. Tad krēmu pārlej pār āboliem un visu liek cepties cepeškrāsnī uz 200 grādiem 45 - 50 minūtes.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.