Ar rokām garšvielas iemīca maltajā gaļā.
Mīklu vēlreiz kārtīgi ar rokām izmīca, un ar mīklas rulli izrullē pēc iespējas plānāk. Ar formiņas palīdzību izspiež apļus (glāzes diametra izmērā).
Ņem 4 mīklas aplīšus un saliek vienu pie otra vienā rindā. Pa vidu liek maltās gaļas pildījumu (gareniski). Aizloka aplīšus, lai sarullējot veidotos zieda forma.
Sakarsētā pannā apcep smalki sagrieztu sīpolu. Tad pievieno rupji sagrieztu burkānu. Pievieno 3-4 šķēlēs sagrieztus kartupeļus. Ik pa brīdim apmaisa. Pievieno sāli, ēdamkaroti tomātu pastu. Turpinot cept un maisīt, pievieno vienu sagrieztu sarkano saldo piparu. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, pāri pārliek mīklas rozītes.
Uz pannas uzmanīgi uzlej 500g ūdeni. Pannai uzliek vāku un uz mērenas uguns sautē visu vēl 15 min. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.