Šis ēdiens garšos visiem makaronu un pelmeņu cienītājiem. Tas pagatavojams ļoti ātri un iepriecinās visus ar savu brīnumaino garšu. Tas var kļūt par ideālo ēdienu vakariņās jūsu ģimenei.
SASTĀVDAĻAS:
Cietais siers – 0,1 kg
Makaroni “Gliemežvāki” – 500 g
Burkāni – 80 g
Sīpoli – 140 g
Maltā gaļa – 0,4 kg
Majonēze – 5 ēdamkarotes
Ūdens – 5 ēdamkarotes
Sāls, pipari – pēc garšas
Augu eļļa – 3 ēdamkarotes
PAGATAVOŠANA:
Notīrām un sasmalcinām sīpolus. Mizojam un sarīvējam burkānu. Maltajai gaļai pieliekam sāli un piparus.
Ņemam makaronus un pildām tajos malto gaļu. Cepamajā formā ielejam augu eļļu un liekam makaronus, pa virsu liekam sīpolus un burkānus. Majonēzi samaisām ar ūdeni un pārlejam makaroniem tā, lai tos pilnībā nosegtu. Sieru sarīvējam un pārberam makaroniem. Cepeškrāsni uzsildām līdz 170 grādiem un cepam makaronus 30 minūtes.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.