Bumbieru ievārījums ar iebiezināto pienu
Konservējumi

Bumbieru ievārījums ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas:

  • bumbieri 3 kg
  • cukurs 300 g
  • iebiezinātais piens ar cukuru 397 g (1 bundža)
  • ūdens 200 ml

Pagatavošana:

Nomazgā, nomizo, izgriež serdes un sagriež bumbierus. Liek kastrolī, kur taps biezenis, ielej krūzi ūdens. Vāra uz nelielas uguns, līdz bumbierisāk izjukt un kļūst tumšāki.

Pievieno cukuru un turpina vārīt līdz cukurs ir izšķīdis.

Iegūto masu sablendē.

Masai liek klāt iebiezināto pienu, atkārtoti sablendē - jo ilgāk blendē, jo gaisīgāk sanāk.

Vēlreiz uzkarsē un pilda sterilizētās burkās un glabā vēsumā.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt