Iecienītas ģimenes receptes vienmēr būs gardas un pieprasītas. Un ne jau tāpēc, ka ievērojam gramatiskas precizitātes, bet tāpēc, ka šajās garšās vienmēr paliek dzīvas atmiņas.
Receptes pamatā ir mīkla un galvenais atcerēties, ka tai nedrīkst piejaukt raugu. Kefīru var aizstāt ar jogurtu un rjaženku. Un svarīgākais mīklai nevajag par daudz pievienot miltus, tai vajadzētu būt kā biezam medum - tas arī ir mīklas maiguma noslēpums!
Kefīra mīkla ir universāla un tai piestāvēs jebkāds pildījums - gan ogas, gan augļi. Kad veidojiet mīklu neaizmirstiet rokas apkaisīt ar miltiem!
Uz norādīto daudzumu Jūs iegūsiet aptuveni 12 - 14 pīrādziņus. Visgrašīgākie tie būs karsti, tāpēc svarīgi tos turēt siltumnoturīgā traukā, lai tie ilgāk saglabā smaržu un garšu.