Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Salāti
Ziemassvētku salāti
21.12.2018 22:15
Pagatavošanas laiks - 60min. Porciju skaits - 10.
SASTĀVDAĻAS:
1 vistas fileja
3 gb. vistas ola
300 gr. sīpoli
400 gr. šampinjoni
3 ēd.k. eļļa
200 gr. majonēze
300 gr. dzeltenā kukurūza
100 gr. siers
dilles ( dekorēšanaIi)
granātābols
(dekorēšanai)
paprika
(dekorēšanai)
sāls,
pipari
(pēc garšas)
PAGATAVOŠANA
:
Sagriež sīpolu un šampinjonus kubiņos.
Sīpolu kopā ar eļļu apcep līdz tie kļūst zeltaini brūni, tad tiem pievieno sēnes un apcep arī tās.
Novāra vistas fileju, vārīšanas procesā pievieno sāl pēc garšas. Tad kubiņos sagriež vistas fileju.
Novāra olas, sagriež tādos pašos gabaliņos kā visas iepriekš minētās sastāvdaļas.
Tad tādos pašos kubiņos sagriež sieru.
Tad visas sastāvdaļas ievieto lielā bļodā un visam pievieno majonēzi, tad visu samaisa.
No salātiem izveido eglītes formu, tad to apber ar dillēm un rotā ar papriku, kukurūzu un granātābolu.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Es šo pagaršoju ballītē, un tagad es pats esmu sācis gatavot šo sacepums(ciemos nošpikota recepte)
Pamatēdieni
Ātras un garšīgas vakariņas vai pusdienas. Es vienmēr gatavoju šo recepti! Pamēģini arī Tu!
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Salāti
Ledus salāti ar vistas fileju
Pamatēdieni
Vistas spārniņi medus – ķiploku glazūrā
Brokastis
Gardas brokastis slinķiem 15 minūtēs!
Pamatēdieni
Kartupeļu saldkrējumā ar timiānu
10.04.2019 19:55
Konservējumi
Kraukšķīgie gurķīši – ļoti neparasta recepte, kas noteikti jāizmēģina!
31.01.2019 18:15
Noderigi
Produkti, kurus nevajadzētu ēst tukšā dūšā
24.09.2019 19:24
Deserti
Šokolādes desa bez cukura
10.12.2018 13:46
Uzkodas
Baklažānu pirktiņi ar Marinara mērci
26.05.2019 13:30
Konservējumi
Marinēti pipari ziemai. Vienreiz pamēģinājuši, neaizmirsīsiet nekad!
03.06.2019 18:16
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu