Kraukšķoša garoziņa, maigs kāposts un izkusis siers – lielisks savienojums! Kāpostu lapas ar siera pildījumu izdodas ļoti garšīgas un sātīgas.
SASTĀVDAĻAS:
baltais galviņkāposts – 800 g
olas – 2 gab.
kviešu milti – 100 g
cietais siers – 500 g
saldais krējums – 100 ml
rīvmaize – 100 g
sāls - pēc garšas
malti melnie pipari – pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
Kāpostam izgriežat kacenu un nedaudz novāriet to sālsūdenī.
Sagatavojiet kāpostu lapas, izgriežot tām cietās šķiedras.
Katrā kāpostu lapā ietiniet sieru, kas sagriezts gabaliņos. Veidojiet nelielas aploksnītes.
Samaisiet olas, saldo krējumu, sāli un piparus – saputojiet tos ar dakšiņu. Katru aploksnīti vispirms iemērciet miltos, tad olu – krējuma maisījumā un tad rīvmaizē.
Cepiet uz pannas, uz vidējas uguns, zeltainas no abām pusēm.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.