Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 °C (regulētāja stāoklis 3-4). Bumbierus sajauc ar citronu sulu un 1 tējkaroti pūdercukura.
Uz paplātes, kas pārkaisīta ar miltiem, plāni izrullē sviesta mīklu un liek to zemā saliekamajā kūkas formā (apm. 20 cm diametrā) ar izņemamu apakšu, tad ieliek uz 10 minūtēm ledusskapī. Mīklu pārklāj ar cepamo papīru, uz tā var uzbērt pupiņas, lai papīrs neuzrullētos uz augšu un mīkla neuzpūstos, cep 15 minūtes. Noņem no pannas papīru un pupiņas un cep kūku vēl 5 minūtes vai tik ilgi, līdz mīkla kļūst brūngana. Dažas minūtes atdzesē.
Mīklu pārklāj ar džemu un virsū uzliek bumbierus. Margarīnu un atlikušo cukuru saputo vieglā un gaisīgā masā, pievieno olu, miltus un maltās mandeles. Puto, kamēr iegūst mīkstu, drumstalainu mīklu. Šo mīklas maisījumu pārlej pār bumbieriem, virsū uzber mandeļu skaidiņas un cep 30 minūtes aptuveni 180 grādos. Kūka ir gatava, kad tā ir zeltaini brūna. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns 10 minūtes atdzesē. Tad liek uz šķīvjiem un pārkaisa ar pūdercukuru.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.