Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Biezpiena pīrāgs
16.12.2018 23:11
SASTĀVDAĻAS:
200 g smilšu cepumu
100 g sviesta
500 g mājas biezpiena
170 g krējuma
4 olas
250 g cukura
2/4 tāfelītes baltās šokolādes
1 tējkarote vanilīna
16 – 18 ēdamkarotes ķiršu kompota
2 tējkarotes želatīna
PAGATAVOŠANA:
Apaļajā cepšanas formā izklāt cepamo papīru.
Cepumus sasmalcināt, sajaukt ar mīkstu sviestu un izklāt cepamajā formā. Izlīdzināt.
Biezpienu izberzt caur sietu.
Šokolādi izkausēt ūdens peldē.
Biezpienu un šokolādi samaisīt, pievienot cukuru,
krējumu
, vanilīnu un visu vēlreiz rūpīgi samaisīt.
Viendabīgo masu likt uz cepumu kārtas, izlīdzināt un likt cepeškrāsnī uz vienu stundu. Cepeškrāsns temperatūra – 175 grādi.
Tad ļaut pīrāgam atdzist atvērtā cepeškrāsnī.
Ķiršu kompotu samaisīt ar želatīnu un uzkarsēt līdz tas pilnībā izšķīdis.
Atdzisušajam pīrāgam (no formas neizņemt) pa virsu uzliet atdzesēto kompotu ar želatīnu un likt ledusskapī lai atdziest.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Aukstā zupa ar rabarberiem un mīdijām
01.06.2019 21:48
Pamatēdieni
Cūkas šķiņķis sīpolu mērcē
30.03.2022 09:49
Konditoreja un maize
Veclaicīga kūka Vermontas gaumē
04.12.2019 21:33
Uzkodas
Enerģijas batoniņi
25.04.2019 21:20
Deserti
Smiltsērkšķu ķīselis ar plombīra saldējumu
29.10.2019 11:34
Noderigi
Jūs būsiet pārsteigti, kad izlasīsiet pie kā noved dateļu lietošana uzturā
20.10.2016 15:31
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu