Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Biezpiena pīrāgs
16.12.2018 23:11
SASTĀVDAĻAS:
200 g smilšu cepumu
100 g sviesta
500 g mājas biezpiena
170 g krējuma
4 olas
250 g cukura
2/4 tāfelītes baltās šokolādes
1 tējkarote vanilīna
16 – 18 ēdamkarotes ķiršu kompota
2 tējkarotes želatīna
PAGATAVOŠANA:
Apaļajā cepšanas formā izklāt cepamo papīru.
Cepumus sasmalcināt, sajaukt ar mīkstu sviestu un izklāt cepamajā formā. Izlīdzināt.
Biezpienu izberzt caur sietu.
Šokolādi izkausēt ūdens peldē.
Biezpienu un šokolādi samaisīt, pievienot cukuru,
krējumu
, vanilīnu un visu vēlreiz rūpīgi samaisīt.
Viendabīgo masu likt uz cepumu kārtas, izlīdzināt un likt cepeškrāsnī uz vienu stundu. Cepeškrāsns temperatūra – 175 grādi.
Tad ļaut pīrāgam atdzist atvērtā cepeškrāsnī.
Ķiršu kompotu samaisīt ar želatīnu un uzkarsēt līdz tas pilnībā izšķīdis.
Atdzisušajam pīrāgam (no formas neizņemt) pa virsu uzliet atdzesēto kompotu ar želatīnu un likt ledusskapī lai atdziest.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Vismaigākās kotletītes “Putna piens” – nosaukums runā pats par sevi!
Konditoreja un maize
Neparasts, bet ļoti garšīgs Lieldienu saldums
Salāti
Salāti ar sieru, lasi un olu
Uzkodas
Siera uzkoda
Konditoreja un maize
Torte “Rafaello”
Pamatēdieni
Kā pagatavot mutē kūstošu liellopa gaļu burgundiešu gaumē
Konditoreja un maize
Biezpiena bumbiņas cepeškrāsnī 20 minūšu laikā, draugi to visu apēdīs momentā
22.03.2019 13:12
Salāti
Pavasara salāti itāļu gaumē
18.03.2019 09:29
Salāti
Salāti “Raganiņa”
26.08.2019 11:07
Pamatēdieni
Kā pagatavot mutē kūstošu liellopa gaļu burgundiešu gaumē
07.02.2019 13:15
Konditoreja un maize
Siera maize ar piecu veidu sēklām
21.11.2019 14:15
Konservējumi
Kraukšķīgie gurķīši – ļoti neparasta recepte, kas noteikti jāizmēģina!
31.01.2019 18:15
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu