Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Biezpiena pīrāgs
16.12.2018 23:11
SASTĀVDAĻAS:
200 g smilšu cepumu
100 g sviesta
500 g mājas biezpiena
170 g krējuma
4 olas
250 g cukura
2/4 tāfelītes baltās šokolādes
1 tējkarote vanilīna
16 – 18 ēdamkarotes ķiršu kompota
2 tējkarotes želatīna
PAGATAVOŠANA:
Apaļajā cepšanas formā izklāt cepamo papīru.
Cepumus sasmalcināt, sajaukt ar mīkstu sviestu un izklāt cepamajā formā. Izlīdzināt.
Biezpienu izberzt caur sietu.
Šokolādi izkausēt ūdens peldē.
Biezpienu un šokolādi samaisīt, pievienot cukuru,
krējumu
, vanilīnu un visu vēlreiz rūpīgi samaisīt.
Viendabīgo masu likt uz cepumu kārtas, izlīdzināt un likt cepeškrāsnī uz vienu stundu. Cepeškrāsns temperatūra – 175 grādi.
Tad ļaut pīrāgam atdzist atvērtā cepeškrāsnī.
Ķiršu kompotu samaisīt ar želatīnu un uzkarsēt līdz tas pilnībā izšķīdis.
Atdzisušajam pīrāgam (no formas neizņemt) pa virsu uzliet atdzesēto kompotu ar želatīnu un likt ledusskapī lai atdziest.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Riekstu torte – minimums miltu, bez sviesta un maksimums baudas
05.12.2018 18:40
Pamatēdieni
Rīvētu kartupeļu un vistas gaļas sacepums
01.04.2022 10:22
Zupas
Rīsu zupa ar žāvētām aprikozēm
30.08.2019 20:55
Uzkodas
Parādu, ko gatavoju no pitas maizes svētku galdam: nav liela piepūle un pārsteidzu viesus (nu ļoti garšīgs pildījums) Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes.
08.05.2023 21:47
Konditoreja un maize
Magoņu radziņi
25.02.2020 13:50
Konditoreja un maize
Melleņu biezpiena pīrāgs bez cepšanas
04.10.2018 18:35
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu