Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Zemeņu – rabarberu kompots
31.05.2019 21:34
SASTĀVDAĻAS:
zemenes – 10 – 12 ogas
medus – 2 ēdamkarotes
ūdens – 2 glāzes
rabarberi – 350 g
cukurs – 1 glāze
nerīvēta apelsīnu miza – 1 tējkarote
PAGATAVOŠANA:
Izvārīt sīrupu no divām glāzēm ūdens un cukura, medus un apelsīna mizas. Vārīt uz mazas uguns 7 – 8 minūtes.
Pievienot gabaliņos sagrieztus rabarberus, turpināt vārīt uz mazas uguns vēl apmēram 3 minūtes. Pasniegt ar zemeņu gabaliņiem.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Riekstu torte – minimums miltu, bez sviesta un maksimums baudas
05.12.2018 18:40
Pamatēdieni
Vistas gaļas čahohbili
23.02.2020 21:37
Noderigi
Tā dara visos elitārajos restorānos – 11 viltības, lai saglabātu augļus un dārzeņus svaigus daudz ilgāk!
31.12.2018 22:37
Pamatēdieni
Spageti ar gaļas bumbiņām un olīvām. Vienkāršots variants
22.11.2018 18:39
Pamatēdieni
Krāsnī cepta paprika ar kartupeļiem un sēnēm
24.09.2021 22:39
Noderigi
Lieliski padomi mājsaimniecībā, kuri izbrīnīs pat pieredzējušu saimnieci
26.12.2017 19:30
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu