Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Zemeņu – rabarberu kompots
31.05.2019 21:34
SASTĀVDAĻAS:
zemenes – 10 – 12 ogas
medus – 2 ēdamkarotes
ūdens – 2 glāzes
rabarberi – 350 g
cukurs – 1 glāze
nerīvēta apelsīnu miza – 1 tējkarote
PAGATAVOŠANA:
Izvārīt sīrupu no divām glāzēm ūdens un cukura, medus un apelsīna mizas. Vārīt uz mazas uguns 7 – 8 minūtes.
Pievienot gabaliņos sagrieztus rabarberus, turpināt vārīt uz mazas uguns vēl apmēram 3 minūtes. Pasniegt ar zemeņu gabaliņiem.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Gardā rabarberu kūka
Brokastis
Uzkodas
Mājās gatavotas tortiljas
Pamatēdieni
Kartupeļi ar sieru cepeškrāsnī
Uzkodas
Šo recepti uzzināju no savas vīramātes. Par to esmu viņai bezgala pateicīga!
Zupas
Pelmeņu zupa – sātīgs darba dienas nobeigums
Zupas
Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu
Pamatēdieni
Pasta ar garnelēm saldā krējuma mērcē
19.12.2021 17:16
Noderigi
Pieci produkti, kuri patiesībā nepadara resnu
02.12.2019 19:30
Noderigi
Mājās pagatavota majonēze, kuru var pagatavot 5 minūtēs
28.10.2018 21:51
Noderigi
Kā es smalki sarīvēju kāpostgalvu 5 minūtēs bez naža, blendera un speciālām kāpostu rīvēm
13.04.2020 11:25
Konservējumi
Dārzeņu salāti – asorti ziemai
31.07.2019 16:02
Konditoreja un maize
Maiga medus kūka ar vārīto krēmu. Neprātīgi garšīga!
12.04.2019 18:14
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu