Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Zemeņu – rabarberu kompots
31.05.2019 21:34
SASTĀVDAĻAS:
zemenes – 10 – 12 ogas
medus – 2 ēdamkarotes
ūdens – 2 glāzes
rabarberi – 350 g
cukurs – 1 glāze
nerīvēta apelsīnu miza – 1 tējkarote
PAGATAVOŠANA:
Izvārīt sīrupu no divām glāzēm ūdens un cukura, medus un apelsīna mizas. Vārīt uz mazas uguns 7 – 8 minūtes.
Pievienot gabaliņos sagrieztus rabarberus, turpināt vārīt uz mazas uguns vēl apmēram 3 minūtes. Pasniegt ar zemeņu gabaliņiem.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Torte “Rafaello”
Konditoreja un maize
Gardie speķa pīrādziņi
Noderigi
Atšķirība starp sodu un irdinātāju (cepamo pulveri)
Konservējumi
Sliņķu lečo ziemai
Noderigi
Etiķa pielietošana ikdienā. Tu būsi pārsteigts, ko var izdarīt ar etiķa palīdzību
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Gardā rabarbermaize
27.05.2019 22:37
Noderigi
Ātri pagatavojami un ļoti garšīgi kāposti Provansas gaumē
07.11.2018 09:02
Pamatēdieni
BBQ vistu spārniņi ar siera mērci
25.06.2019 19:30
Pamatēdieni
Vistas filejas gabaliņi medū
07.11.2018 15:14
Konditoreja un maize
Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem
29.04.2019 14:00
Zupas
Vistas zupa ar spageti un brokoļiem
04.05.2019 11:18
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu