Zemeņu – rabarberu kompots
Konservējumi

Zemeņu – rabarberu kompots

SASTĀVDAĻAS:

  • zemenes – 10 – 12 ogas
  • medus – 2 ēdamkarotes
  • ūdens – 2 glāzes
  • rabarberi – 350 g
  • cukurs – 1 glāze
  • nerīvēta apelsīnu miza – 1 tējkarote

PAGATAVOŠANA:

  • Izvārīt sīrupu no divām glāzēm ūdens un cukura, medus un apelsīna mizas. Vārīt uz mazas uguns 7 – 8 minūtes.
  • Pievienot gabaliņos sagrieztus rabarberus, turpināt vārīt uz mazas uguns vēl apmēram 3 minūtes. Pasniegt ar zemeņu gabaliņiem.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt