Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konservējumi
Zemeņu – rabarberu kompots
31.05.2019 21:34
SASTĀVDAĻAS:
zemenes – 10 – 12 ogas
medus – 2 ēdamkarotes
ūdens – 2 glāzes
rabarberi – 350 g
cukurs – 1 glāze
nerīvēta apelsīnu miza – 1 tējkarote
PAGATAVOŠANA:
Izvārīt sīrupu no divām glāzēm ūdens un cukura, medus un apelsīna mizas. Vārīt uz mazas uguns 7 – 8 minūtes.
Pievienot gabaliņos sagrieztus rabarberus, turpināt vārīt uz mazas uguns vēl apmēram 3 minūtes. Pasniegt ar zemeņu gabaliņiem.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
TOP 7 kečupa receptes ziemai – ar āboliem, Kaukāza plūmītēm un garšaugiem
10.08.2019 18:10
Deserti
Apbrīnojami garšīgs saldējums no hurmas
01.11.2017 22:56
Deserti
Plombīra saldējums… kā bērnībā. Pagatavojams pusstundas laikā
14.03.2019 14:06
Konditoreja un maize
Uz pannas cepti pīrādziņi no āboliem un biezpiena mīklas
19.11.2018 16:32
Konditoreja un maize
Saldie vareņiki ar biezpienu
03.12.2021 22:18
Konservējumi
Sālīti gurķi ar rupjmaizi. Noteikti izmēģiniet!
02.08.2019 18:13
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu