Kāpostu smalki sakapāt.
Salātu lapas var griezt ar nazi vai saplēst ar rokām.
Ābolu sagriezt plānās šķēlītēs, apelsīnu nomizot un attīrīt no visām baltajām plēvītēm.
Visas sastāvdaļas likt lielā salātu bļodā. Pievienot rukolu, šo ļoti vērtīgo pieneņu radinieku, kas satur daudz joda un C vitamīna.
Piebērt apceptos zemesriekstus.
Pielikt sāli, pielikt sakapātas dilles un pieliet kukurūzas eļļu.
Bļodiņā likt sagrieztu ābolu, pieliet apelsīnu sulu un pielikt šķipsniņu sāls. Pavisam nedaudz, garšas kontrastam.
Visu sablendēt viendabīgā masā.
Ja ir vēlēšanās pagatavot absolūti diētiskus salātus, zemesriekstus nepievienot.
LAI LABI GARŠO!