Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Vistu stilbiņi Poļu gaumē
11.05.2019 10:27
SASTĀVDAĻAS:
skābēti kāposti – 500 g
kūpināti cūkgaļas cīsiņi – 200 g
vistu stilbiņi – 4 gab.
svaigi tomāti – 3 gab.
augu eļļa – 3 ēdamkarotes
paprikas pulveris – 1 ēdamkarote
malti melnie pipari – 1 ēdamkarote
sāls
PAGATAVOŠANA:
Cīsiņus sagriezt plānās ripiņās.
Tomātus noskalot, noņemt mizu un sasmalcināt.
Samaisīt tomātus, cīsiņus un skābos kāpostus.
Pievienot piparus un visu samaisīt, lai tie vienmērīgi pārklātu visu.
Visu likt cepamajā traukā, kas iesmērēta ar eļļu.
Paprikas pulveri samaisīt ar sāli, pielikt mazliet augu eļļu, samaisīt.
Vistu stilbiņus iemērkt eļļas – garšvielu maisījumā un izlikt pa virsu kāpostiem.
Likt cepeškrāsnī uz 30 minūtēm, un cept 180 grādos.
Vistai ir kārtīgi jāizcepas, no tās jāizdalās caurspīdīgai sulai.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Sliņķu lečo ziemai
Noderigi
Etiķa pielietošana ikdienā. Tu būsi pārsteigts, ko var izdarīt ar etiķa palīdzību
Konditoreja un maize
Torte “Rafaello”
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Ļoti ātra kefīra biskvīta kūka - sulīga, gaisīga, viegla!
Pamatēdieni
Vecmāmiņas pērļu grūbu sautējums ar gaļu un ķirbi
Pamatēdieni
Dārzeņu ragū jeb Ratatujs
09.08.2019 13:14
Uzkodas
Apetīti rosinošas ķirbju maizītes ar brūnā cukura glazūru
15.01.2019 18:19
Konditoreja un maize
Biezpiena torte ar cepumiem. Viegli un ātri pagatavojama
16.01.2019 21:55
Noderigi
Rasoļņiks ar gurķiem un grūbām
14.08.2019 18:24
Deserti
Mājās pagatavoti biezpiena sieriņi
05.03.2019 13:12
Konditoreja un maize
Skābā krējuma kūka, kuras pagatavošanai nepieciešamas 15 minūtes un tā nav jācep!
21.10.2019 10:27
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu