Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Vistu stilbiņi Poļu gaumē
11.05.2019 10:27
SASTĀVDAĻAS:
skābēti kāposti – 500 g
kūpināti cūkgaļas cīsiņi – 200 g
vistu stilbiņi – 4 gab.
svaigi tomāti – 3 gab.
augu eļļa – 3 ēdamkarotes
paprikas pulveris – 1 ēdamkarote
malti melnie pipari – 1 ēdamkarote
sāls
PAGATAVOŠANA:
Cīsiņus sagriezt plānās ripiņās.
Tomātus noskalot, noņemt mizu un sasmalcināt.
Samaisīt tomātus, cīsiņus un skābos kāpostus.
Pievienot piparus un visu samaisīt, lai tie vienmērīgi pārklātu visu.
Visu likt cepamajā traukā, kas iesmērēta ar eļļu.
Paprikas pulveri samaisīt ar sāli, pielikt mazliet augu eļļu, samaisīt.
Vistu stilbiņus iemērkt eļļas – garšvielu maisījumā un izlikt pa virsu kāpostiem.
Likt cepeškrāsnī uz 30 minūtēm, un cept 180 grādos.
Vistai ir kārtīgi jāizcepas, no tās jāizdalās caurspīdīgai sulai.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Brokastis
Pēdējā laikā bieži pērku parastās auzu pārslas: parādu, ko no tām gatavoju (vienkārša recepte gardām brokastīm un uzkodām bez vārīšanas)
Salāti
Salāti ar sieru
Brokastis
Pankūku mīklas receptes. Labāko recepšu TOP 5
Uzkodas
Parādu, ko gatavoju no pitas maizes svētku galdam: nav liela piepūle un pārsteidzu viesus (nu ļoti garšīgs pildījums) Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes.
Pamatēdieni
Neticami garšīga, kārtās cepta vistas krūtiņas recepte
Uzkodas
Mājās pagatavoti čipsi. Kraukšķīgi un barojoši
Noderigi
Kā atvērt konservu kārbu bez naža palīdzības? Divas ģeniālas viltības
31.12.2018 19:25
Deserti
Bērnību dienas gardums- pončiki
22.11.2019 12:49
Pamatēdieni
Sautēta cūkgaļas fileja ar āboliem
21.04.2019 22:22
Deserti
Šī bija viena no populārākajām tortēm bijušajā padomijā. Un pagatavot to ir ļoti vienkārši!
26.10.2017 03:55
Konditoreja un maize
Magoņu radziņi
25.02.2020 13:50
Konservējumi
Mednieku salāti
16.08.2019 13:30
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu