Marinēti kāposti
Konservējumi

Marinēti kāposti

Viegli pagatavojami un garšīgi marinēti kāposti. Iesakām pamēģināt!

SASTĀVDAĻAS:

  • baltie galviņkāposti – 10 gab.
  • 9% etiķis – 50 ml
  • ūdens – 3 litri
  • cukurs – 150 g
  • sāls – 3 ēdamkarotes (pēc garšas)

PAGATAVOŠANA:

Kāpostus noskalot, noņemt virsējās lapas, saēvelēt.

Piebērt sāli, samaisīt un atstāt uz divām stundām. Pēc tam sulu, kas izveidojusies – noliet.

Kāpostus pārlikt katlā. Pagatavot etiķa maisījumu. Pieliet tam ūdeni, un pielikt cukuru.

Ar šo maisījumu pārliet kāpostus. Atstāt uz divām diennaktīm, lai marināde ievelkas.

Pēc tam marinētos kāpostus likt burkās un uzglabāt vēsā vietā.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt