Bļodā sagriež pekinas kāpostu, pievienot sagrieztu vārītu vistas gaļu.
Papriku sagriezt kubiņos, likt bļodā. Pievienot arī zaļos zirnīšus.
Pievienot sagrieztu vārīto olu.
Pievienot arī smalki sagrieztu sīpolu (vēlams izmantot saldo šķirņu sīpolus). Aizdarināt visu ar mazjonēzi un pārlikt salātu traukā.
Salātu virsmu nolīdzināt. Tomātus sagriezt mazos gabaliņos un likt pa virsu – tā arī ir sarkanā cepurīte. Pāri pārkaisīt smalki sagrieztas dilles un pārkaisīt sāli.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.