Nepārspējama torte, kā iecienītās konfektes… Mūsu ģimenes tradicionālais saldais ēdiens.
Torte “Ferrero Rocher”: recepte, pēc kuras gatavoju jau gadiem!
SASTĀVDAĻAS:
5 lielas olas
6 ēdamkarotes cukura
1,75 glāzes maltu lazdu riekstu
2 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes kakao pulvera
2 tējkarotes cepamā pulvera
200 g nesālīta sviesta (istabas temperatūrā)
280 g rūgtās šokolādes
7 ēdamkarotes krēma Nutella
200 – 220 g vafeļu (sasmalcinātas)
10 konfektes Ferrero Rocher
PAGATAVOŠANA:
Olas saputojiet ar cukuru, līdz masa ir trīskāršojusies.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.