Avokādo un melleņu kūka
Konditoreja un maize

Avokādo un melleņu kūka

SASTĀVDAĻAS:

Pamatnei:

  • sauja mandeļu
  • sauja dateļu
  • 3ēd.k. agaves sīrupa vai medus

Krēmam:

  • 1 avokado
  • pus laima sula
  • 70g kokosriekstu eļļas
  • 1glāze melleņu (vai citu ogu, ziemā var izmantot arī saldētas)

PAGATAVOŠANA:

  • Mandeles, dateles un agaves sīrupu vai medu sablendē. Masai jābūt ķepīgai un, vēlams, graudainai. Maļot kombainā, masa izdodas graudaināka, nekā smalcinot ar blenderi. To liek formā un izveido pamatni.
  • Pildījumam avokado sablendē ar laima sulu, kokosa eļļu un agaves sīrupu vai medu ( pēc garšas ).
  • Pieliek ogas un samaisa, bet neblendē!
  • Pamatnei pa virsu liek avokado krēmu un uz 3 – 4 stundām ievieto saldētavā sastingt.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt