Gaļu noskalo un nosusina, liek lielā katlā, aplej ar aukstu ūdeni un liek vārīties. Kad parādās putas, tās noputo. Buljonam pievieno garšvielas, nedaudz sīpolu un vāra uz nelielas liesmas, līdz gaļa ir mīksta un viegli atdalās no kauliem.
Gaļu izņem no buljona, atdzesē, atdala no kauliem un sagriež nelielos gabaliņos. Pārējos sīpolus notīra, noskalo un sagriež vidēji lielos gabaliņos. Uzkarsē pannā 2–3 ēdamkarotes eļļas un apcep sīpolus. Kad sīpoli i apcepti zeltaini brūni tiem pievieno gaļu.
Pievieno tomātu mērci. Visu samaisa un karsē, līdz pannas saturs sāk vārīties.
Pievieno buljonam noskalotus rīsus un vāra ~ 20 minūtes, līdz rīsi ir mīksti.
Nomizo ķiploku un smalki sagriež. Zaļumus noskalo un smalki sagriež. Abus sajauc kopā. Zupu pasniedz karstu, pārkaisītu ar svaigiem zaļumiem un ķiplokiem.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.