Uz virtuves dēļa izsijā miltus, pievieno miltiem kubiciņos sagrieztu sviestu, cukuru, sodu un visu samaisa. Vislabāk to darīt ar nazi, dažās smilšu mīklas receptēs iesaka sviestu sarīvēt uz rīves, tomēr šai smilšu mīklai jābūt ļoti irdenai, tāpēc labāk sviestu sakapāt ar nazi un ar nazu sajaukts visas sastāvdaļas. Tad īpašo mīklu liekam ledusskapī.
Pildījuma pagatavošanai blenderī jāsakuļ biezpiens, olas, cukurs un vaniļas sīrups. Pēc tam pievieno rozīnes un izmaisa.
Mīklu izņem no ledusskapja un lielāko mīklas daļu izlīdzina pa cepamo pannu. Mīklu kārtīgi piespiež pie pannas tā, lai maliņas gar pannu ir augstākas.
Pa virsu klāj biezpiena pildījumu un pārkaisa atlikušo mīklas daļu.
Cep cepeškrāsnī uz 180 grādiem aptuveni 45 - 50 minūtes.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.