Uzvārīsim vieglu vasaras zupiņu ar jaunajiem kabacīšiem. Šī vienkāršā recepte patiks visiem siera zupu cienītājiem. Tā iznāk ļoti garšīga, ar maigu tekstūru, vienkārši skaista. Noteikti iesakām izmēģināt!
Kabačus un piparus sagriezt nelielos kubiņos. Burkānu nomizot, sagriezt kubiņos vai sarīvēt uz rupjās rīves.
Pannā izkausēt gabaliņu sviesta, tajā apcept burkānu (apmēram 2- 3 minūtes). Pievienot saldo piparu un kabačus. Cept dārzeņus apmēram 5 minūtes.
Katliņā uzvārīt ūdeni, pielikt sasautētos dārzeņus un atkal uzvārīt. Tad samazināt uguni, pavārīt dažas minūtes, pievienot kausēto sieru. Samaisīt un uz mazas uguns vārīt 5 minūtes. Pēc garšas pievienot sāli un svaigus zaļumus.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.