Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavots zemesriekstu sviests
11.12.2018 17:48
Pagatavošanas laiks:
25 min
. Porciju skaits - 15.
SASTĀVDAĻAS:
500 gr. zemesrieksti
1/2 tējk.k. sāls
1 ēd. k. augu eļļa
1 ēd. k . medus
PAGATAVOŠANA:
Saliek riekstus uz cepamplātnes. Sasilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cep riekstus 10 minūtes.
Tad atdzesētus riekstus sablenderē vai samaļ ar gaļas mašīnu.
Kad rieksti sabelnedērti, tad pievieno sāli, eļļu un medu.
Atkal visu sablenderē un sviests gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Garšīgi pildītie kartupeļi. Pilna mute siekalām!
Konditoreja un maize
Ābolu pīrāgs, kas burtiski kūst mutē! Unikāla recepte
Konditoreja un maize
Biezpiena torte ar cepumiem. Viegli un ātri pagatavojama
Pamatēdieni
Kartupeļu sacepums franču gaumē
Zupas
Īsts ukraiņu borščs ar slepeno sastāvdaļu
Noderigi
Produkti, kurus varat ēst pirms gulēt iešanas
Konditoreja un maize
Rabarberu plātsmaize
01.05.2019 18:20
Salāti
Vistas gaļas salāti ar dārzeņiem, kas ir pārāki par rosolu un siļķi kažokā!
04.04.2019 20:30
Konditoreja un maize
Mājās gatavota piparkūku mīkla
24.11.2017 08:59
Konservējumi
Garšīgi tomāti korejiešu gaumē
27.07.2019 13:13
Uzkodas
Ļoti garšīga tomātu – sīpolu uzkoda: viss slēpjas marinādē
13.08.2019 13:13
Noderigi
Lūk, ko vajadzētu izdzert pirms gulēt iešanas, ja vakariņās apēsts par daudz
15.02.2019 14:34
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu