Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavots zemesriekstu sviests
11.12.2018 17:48
Pagatavošanas laiks:
25 min
. Porciju skaits - 15.
SASTĀVDAĻAS:
500 gr. zemesrieksti
1/2 tējk.k. sāls
1 ēd. k. augu eļļa
1 ēd. k . medus
PAGATAVOŠANA:
Saliek riekstus uz cepamplātnes. Sasilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cep riekstus 10 minūtes.
Tad atdzesētus riekstus sablenderē vai samaļ ar gaļas mašīnu.
Kad rieksti sabelnedērti, tad pievieno sāli, eļļu un medu.
Atkal visu sablenderē un sviests gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Poļu alus zupa
14.04.2019 15:38
Pamatēdieni
Sacepums BEZ miltiem un BEZ cukura
19.01.2019 13:19
Brokastis
Auzu pārslu pankūkas ar biezpiena – ķiploku pildījumu
13.05.2019 20:15
Deserti
Biezpiena krems ar upenēm
10.03.2019 21:41
Noderigi
Ķirbja krēms
10.10.2019 19:25
Pamatēdieni
Pikantā cūkgaļa ar šampinjoniem un sieru
08.04.2019 23:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu