Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavots zemesriekstu sviests
11.12.2018 17:48
Pagatavošanas laiks:
25 min
. Porciju skaits - 15.
SASTĀVDAĻAS:
500 gr. zemesrieksti
1/2 tējk.k. sāls
1 ēd. k. augu eļļa
1 ēd. k . medus
PAGATAVOŠANA:
Saliek riekstus uz cepamplātnes. Sasilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cep riekstus 10 minūtes.
Tad atdzesētus riekstus sablenderē vai samaļ ar gaļas mašīnu.
Kad rieksti sabelnedērti, tad pievieno sāli, eļļu un medu.
Atkal visu sablenderē un sviests gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Brokastis
Pankūku mīklas receptes. Labāko recepšu TOP 5
Salāti
Salāti ar sieru
Pamatēdieni
Neticami garšīga, kārtās cepta vistas krūtiņas recepte
Uzkodas
Mājās pagatavoti čipsi. Kraukšķīgi un barojoši
Brokastis
Pēdējā laikā bieži pērku parastās auzu pārslas: parādu, ko no tām gatavoju (vienkārša recepte gardām brokastīm un uzkodām bez vārīšanas)
Konditoreja un maize
Man vienmēr mājās stāv biezpiens: es jums parādīšu, ko garšīgu es ar to gatavoju
Uzkodas
Ķirbju marmelāde – ieprieciniet sevi un savus bērnus ar šo rudens kārumu!
07.12.2018 21:36
Pamatēdieni
Kāpostu tīteņi ar gaļu un rīsiem, gatavoti pēc 1861. gada receptes
30.11.2021 23:02
Pamatēdieni
Laša cepetis ar kartupeļiem
04.06.2020 10:45
Noderigi
Garšvielas, kas palīdz notievēšanai
16.04.2020 16:30
Pamatēdieni
20 viltīgi triki kotlešu cepšanai no Latvijas saimniecēm. Noderēs virtuvē!
11.11.2017 14:56
Konditoreja un maize
Ābolu rulete
02.10.2019 20:01
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu