Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavots zemesriekstu sviests
11.12.2018 17:48
Pagatavošanas laiks:
25 min
. Porciju skaits - 15.
SASTĀVDAĻAS:
500 gr. zemesrieksti
1/2 tējk.k. sāls
1 ēd. k. augu eļļa
1 ēd. k . medus
PAGATAVOŠANA:
Saliek riekstus uz cepamplātnes. Sasilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cep riekstus 10 minūtes.
Tad atdzesētus riekstus sablenderē vai samaļ ar gaļas mašīnu.
Kad rieksti sabelnedērti, tad pievieno sāli, eļļu un medu.
Atkal visu sablenderē un sviests gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Banāna un kanēļa tēja bezmiegam
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Kārtainās mīklas biezpienmaize
Noderigi
Ļoti garšīgi marinēti sīpoli. Noderēs kā piedeva šašlikam, salātiem un gardai uzkodai!
Noderigi
Noderīgas idejas, kur pielietot pārtikas sodu! Būsi sajūsmā
Zupas
Aukstā gurķu zupa
Noderigi
Dažas kulinārijas viltības mājsaimniecei
15.12.2018 21:42
Konditoreja un maize
Cepumi ar ogām gavēņa laikam
16.03.2019 08:45
Zupas
Zivju zupa
20.06.2019 18:51
Pamatēdieni
Kartupeļi ar sieru cepeškrāsnī
08.05.2020 09:43
Konditoreja un maize
Vafeļu kūka ar olu krēmu
15.03.2022 12:23
Konditoreja un maize
Ļoti ātra kefīra biskvīta kūka - sulīga, gaisīga, viegla!
22.10.2018 21:36
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu