Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavots zemesriekstu sviests
11.12.2018 17:48
Pagatavošanas laiks:
25 min
. Porciju skaits - 15.
SASTĀVDAĻAS:
500 gr. zemesrieksti
1/2 tējk.k. sāls
1 ēd. k. augu eļļa
1 ēd. k . medus
PAGATAVOŠANA:
Saliek riekstus uz cepamplātnes. Sasilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cep riekstus 10 minūtes.
Tad atdzesētus riekstus sablenderē vai samaļ ar gaļas mašīnu.
Kad rieksti sabelnedērti, tad pievieno sāli, eļļu un medu.
Atkal visu sablenderē un sviests gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Torte “Rafaello”
Uzkodas
Siera uzkoda
Pamatēdieni
Kartupeļi lauku gaumē, pagatavoti cepeškrāsnī
Konditoreja un maize
Neparasts, bet ļoti garšīgs Lieldienu saldums
Noderigi
Ļoti garšīgi marinēti sīpoli. Noderēs kā piedeva šašlikam, salātiem un gardai uzkodai!
Uzkodas
Lieliska uzkoda. Siera-ķiploka bumbiņas
23.12.2019 14:30
Pamatēdieni
Spagetti "ligzdiņas".
12.02.2020 09:40
Konservējumi
Bezgala gardi vītinātie tomāti
12.08.2019 13:11
Deserti
Šokoholiķi, šī recepte domāta jums! Supergardi, superšokolādīgi! Gatavojiet ar prieku.
23.03.2019 13:15
Noderigi
TOP 7 kečupa receptes ziemai – ar āboliem, Kaukāza plūmītēm un garšaugiem
10.08.2019 18:10
Pamatēdieni
20 viltīgi triki kotlešu cepšanai no Latvijas saimniecēm. Noderēs virtuvē!
11.11.2017 14:56
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu