Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Mājās pagatavots zemesriekstu sviests
11.12.2018 17:48
Pagatavošanas laiks:
25 min
. Porciju skaits - 15.
SASTĀVDAĻAS:
500 gr. zemesrieksti
1/2 tējk.k. sāls
1 ēd. k. augu eļļa
1 ēd. k . medus
PAGATAVOŠANA:
Saliek riekstus uz cepamplātnes. Sasilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cep riekstus 10 minūtes.
Tad atdzesētus riekstus sablenderē vai samaļ ar gaļas mašīnu.
Kad rieksti sabelnedērti, tad pievieno sāli, eļļu un medu.
Atkal visu sablenderē un sviests gatavs.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Brokastis
Krāsnī cepti tomāti ar sieru
21.05.2020 13:02
Noderigi
Ziemas ķiploku stādīšanas noteikumi
20.04.2019 19:05
Konservējumi
Mednieku salāti
16.08.2019 13:30
Konservējumi
Bezgala gardi gurķi mārrutku marinādē. Bērni apēd visu momentā
16.08.2022 21:19
Noderigi
Kļuvusi zināma unikāla šokolādes īpašība sirds veselībai
19.04.2022 14:30
Uzkodas
Kartupeļu pankūkas vācu gaumē ar kraukšķīgu garozu: recepte, kuru man prasa visi!
14.10.2019 15:44
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu