Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes
Pamatēdieni

Septiņas vienkāršas un apetīti rosinošas lazanjas receptes

AUGĻU LAZANJA

Jums vajadzēs:
  • Divas gatavās lazanjas plāksnes
  • 300 g maiga biezpiena
  • 1 apelsīnu
  • 2 banānus
  • 1 ēdamkaroti rozīņu
  • 1 olu
  • 1 ēdamkaroti mannā
  • 1 tējkaroti brūnā cukura
  • ½ tējkaroti malta kanēļa
  • Pūdercukuru
  • Sviestu

PAGATAVOŠANA:

  • Lazanjas plāksnes vāram lielā katlā ar ūdeni, kuram piebērta šķipsniņa sāls. Katru plāksni griežam uz pusēm.
  • Liekam pa vienai plāksnei divās nelielās ar sviestu apsmērētās karstumizturīgās formās.
  • Vienu banānu saspaidām ar dakšiņu. Ar mikseri sajaucam biezpienu, olu, rozīnes, samīcīto banānu, mannā, cukuru un kanēli.
  • Otru banānu sagriežam ripiņās. Apelsīnu nomizojam un atdalām baltās plēksnītes. Griežam plānās daiviņās.
  • Sadalām biezpiena masu divās daļās. Formās ar plāksnēm liekam biezpiena masu, pa virsu liekam apelsīna daiviņas un banāna ripiņas, pa virsu tām liekam otru lazanjas plāksni un uzsmērējam biezpiena masu. Pa virsu liekam atlikušos augļus.
  • Liekam lazanju cepeškrāsnī un cepam 180 grādos 10 – 15 minūtes.
  • Rūpīgi izņemam lazanju no formām.
  • Ļaujam atdzist apmēram 10 minūtes, uzberam pūdercukuru.
  • Izbaudām desertu.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt