Visas pamatnes satāvdaļas sablendē, bet ne līdz putras konsitencei, ir jāsajūt atsevišķo sastāvdaļu tekstūra.
Mango nomizo, izņem kauliņu un sablendē kopā laima sulu, agaves sīrupu un kokosriekstu sviestu. Ja kāda no sastāvdaļām mango krēmā būs auksta, kokosriekstu sviests saivilksies sīkos graudiņos, un tā nebūs vēlamā konsistence.
Atsevišķi sablendē avenes un izberž caur sietu, lai nebūtu kauliņu.
Porciju trauciņos vispirms kārto riekstu masu, rūpīgi izlīdzinot, tad lej mango krēma kārtu, pa virsu aveņu biezeni un beigās dekorē ar svaigām ogām.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.