Ķirbja krēms
Noderigi

Ķirbja krēms

Sastāvdaļas:

  • sautēta ķirbja masa 500 ml
  • saldais krējums 250 g
  • cukurs 1 glāze
  • paciņa želatīns
  • citrons 1 gab.
  • konjaks 25 ml

Pagatavošana:

Ķirbi iztvaicē, līdz tas paliek mīksts. Tad toatdzesē. Pievieno sakultu putukrējumu, citrona sulu, sarīvētu miziņu, cukuru un konjaku, visu sajauc. Uzbriedina želatīnu, aplejot ar pāris ēdamkarotēm auksta ūdens. Želatīnu izkausē ūdens peldē un pievieno krēmam, kārtīgi iemaisot. Krēmu pasniedz atdzesētu un saželējušu.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt