1. Vispirms gatavosim mīklu. Miltus un pūdercukuru lieciet virtuves kombainā, pievienojiet sviesta gabaliņus. Sasmalciniet visu virtuves kombainā. Var gatavot arī ar rokām, viss izdosies lieliski, tikai samīciet ar pirkstu galiem miltus un sviestu. Pievienojiet olas dzeltenumu un skābo krējumu. Vēl reiz ieslēdziet virtuves kombainu un visu sasmalciniet. No mīklas izveidojiet "bumbu" un ielieciet uz 30-60 minūtēm ledusskapī vai arī uz 20 minūtēm saldētavā.
2. Uz cepamā papīra uzzīmējiet riņķi 21cm rādiusā (piemēram apvelciet apkārt šķīvim). Papīru apgrieziet uz otru pusi. Lieciet mīklu uz cepamā papīra un izrullējiet riņķa lielumā. Pēc tam rullēšanu turpiniet uz augšu veidojot izstieptu olas kontūru. Variet arī uzzīmēt vai izprintēt olas formu uz papīra, izgriezt šablonu un to pārzīmēt uz cepamo papīru.
3. Mīklas pārpalikumu izrullējiet garā "desā" un sasmērējiet tās maliņas ar olas baltumu. Pēc tam izstiepiet apkārt kūkas perimetram mazliet piespiežot. Mīklā veiciet iedūrumus ar dakšiņu. Lieciet ledusskapī uz 20-30 minūtēm.
4. Pēc tam lieciet cepties līdz 180C uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm. Atdzesējiet.
5. Pildījumam var izmantot jebkuru ievārījumu vai džemu, piemēram aveņu, zemeņu vai plūmju. Ja vēlaties upeņu ievārījumu, bet gatava nav, izmantojiet 100g saldētās upenes un 30g cukura. Izkausējiet katlā, uzvāriet, saspaidiet ogas un nokāsiet caur sietiņu. Rezultātā jūs iegūsiet 60g bieza un viendabīga džema.
6. Gatavosim krēmu. Saputojiet saldo krējumu līdz tas kļūst pietiekami biezs. Tad pievienojiet istabas temperatūrā esošo svaigo sieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru. Vēl reiz visu saputojiet.
7. Visbeidzot liksim kopā mazureku. Mīklas biskvītam virsū smērējiet džemu vai ievārījumu, pēc tam krēmu. Uzberiet padaudz kokosriekstu skaidiņas. Variet dekorēt arī ar mandeļu skaidiņām, žāvētām aprikozēm un dzērvenēm.