Pīrāgs, kas no galda pazudīs pirmais. Draudzene iedeva recepti, tagad gatavoju katru nedēļu
Pamatēdieni

Pīrāgs, kas no galda pazudīs pirmais. Draudzene iedeva recepti, tagad gatavoju katru nedēļu

Pīrāga pamatā ir plānā kārtainā mīkla, kas pildīta ar gaļu un dažādām garšvielām. Pikantais aromāts un sulīga garša ļauj šim ēdienam ieņemt lepnumu uz jebkura galda. Nepalaidiet garām iespēju izmēģināt īsto austrumu delikatesi, pagatavojiet samsu pats!

Pagatavošana:

Margarīnu samaisa līdz bieza krējuma konsistencei, pievieno olu, sāli, sodu, etiķa esenci un sakuļ. Tad pievieno miltus un ātri mīca mīklu, kratot. Gatavo mīklu atdzesē. Sagriež gabaliņos pa 70g un izrullē. Vidū liek malto gaļu un trijstūrī ietin gaļu. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 230 grādos. Gatavu samsu var pasniegt ar buljonu kopā ar skābo krējumu.

Sastāvdaļas:

  • Milti 4 glāzes
  • Skābais krējums 1 glāze
  • Margarīns 6 ēd.k. karotes
  • Olas 1 gab.
  • Maltā gaļa 450g
  • Sāls
  • Soda (šķipsniņa)
  • Etiķa esence pēc garšas

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt