Kartupeļi lauku gumē būs lieliska piedeva gaļas un zivs ēdieniem, kā arī hamburgeriem. Bez tam, šādā veidā pagatavoti kartupeļi ir daudz veselīgāki par ceptiem kartupeļiem, un protams, par kartupeļiem frī.
Viss pagatavošanas process aizņems ne vairāk kā stundu, un lielāko tās daļu kartupeļi būs cepeškrāsnī. Varēsiet nodarboties ar savām iemīļotākajām lietām.
Un vislielākais šo kartupeļu pagatavošanas pluss ir tas, ka tie nav jāmizo, un tā jau nu tik tiešām ir liela laika ekonomija.
PAGATAVOŠANA:
Kartupeļus rūpīgi noskalot, nosusināt, izgriezt acis un sagriezt daiviņās. Apbārstīt ar garšvielām. Pievienot augu eļļu un rūpīgi samaisīt.
Kartupeļus cept cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem apmēram 30 – 40 minūtes.
Gatavos kartupeļus apbārstīt ar svaigiem zaļumiem.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.