Vidēja izmēra traukā sajauciet miltus, 200 g krējuma, glāzi cukura, etiķī dzēstu sodu, pusburciņu nevārīta iebiezinātā piena un ēdamkaroti kakao.
Pagatavoto masu ielejiet cepamajā formā un lieciet cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem. Cepiet biskvītu apmēram 40 minūtes. Gatavību var pārbaudīt ar zobu kociņu.
Gatavo biskvītu atdzesējiet un pārgrieziet divās vienādās daļās.
Pagatavojiet krēmu. Izkausējiet 200 g sviesta, pielieciet tam vārīto iebiezināto pienu un sakuliet.
Tad uz pannas apcepiet sasmalcinātus valriekstus un piejauciet krēmam.
Atdzisušajiem biskvītiem uzklājiet krēmu.
Gatavojam glazūru. Sajauciet 1 glāzi cukura, 1 ēdamkaroti kakao, 4 ēdamkarotes krējuma un 50 g sviesta. Vāriet uz mazas uguns 5-7 minūtes un tad pārlejiet torti ar glazūru.
Ļaujiet krēmam ievilkties.