Pildītā gaļa ar sēnēm
Pamatēdieni

Pildītā gaļa ar sēnēm

Sastāvdaļas:

  • Cūkgaļa 600-800 g
  • Ķiploki 2-3 daiv.
  • Sāls pēc garšas
  • Marinētas sēnes 200-250 g
  • Kausētais sieriņš 1 gab.
  • Melnie maltie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Sagrieziet gaļu kā karbonādēm, izklapējiet to, uzberiet sāli, piparus.

Uz katra gaļas gabaliņa uzlieciet pa siera šķēlītei, sagrieztas marinētās sēnes un dažus gabaliņus sagriezta ķiploka.

Izklapētā cūkgaļas gabala maliņas saņemiet kopā un sastipriniet ar diegu vai zobu kociņiem.

Katru maisiņu ielieciet folijā, kas saritināts pialas formā. Pēc tam salieciet tos uz cepešpannas un pārklājiet ar foliju.

Ievietojiet līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm, tad noņemiet foliju un atstājiet maisiņus vēl uz 15 minūtēm.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt