Jau iepriekš izņemiet no ledusskapja sviestu un svaigo sieru.
Saberziet biezpienu. Sakuliet 4 olas ar 200 g cukura un samaisiet ar biezpienu.
Izsijājiet miltus. Etiķī dzēstu sodu pievienojiet biezpienam kopā ar miltiem. Maisiet mīklu, līdz tā vairs nelīp pie rokām.
Sadaliet mīklu 12 vienādās daļās un ielieciet ledusskapī zem plēves uz stundu.
Kamēr mīkla ir ledusskapī, gatavojam krēmu. Sajauciet līdz istabas temperatūrai uzsilušu sviestu un svaigo sieru.
Gatavojam vārīto krēmu. Uzlieciet sildīties pienu. Sajauciet divas olas, cieti, atlikušo cukuru un iejauciet uzsildītajā pienā. Vāriet 10 minūtes līdz sabiezēšanai. Ļaujiet krēmam atdzist.
Saputojiet sviestu un saldo sieru līdz viendabīgai masai un ļoti lēni iecilājiet vārīto krēmu ar tējkaroti, pastāvīgi maisot.
Izņemiet no ledusskapja mīklu un sāciet veltnēt plātnes. Visvieglāk veltnēt ir caur divām pergamenta lapām.
Plātnēm jābūt ap 2 mm biezām un 20 cm diametrā.
Katra plātne jācep 10-15 minūtes 180 grādos kopā ar mīklas atgriezumiem.
Lieciet gatavās plāksnes vienu uz otras, pārmaiņus apsmērējot katru jauno plātni ar krēma kārtu. Izdekorējiet ar sadrupinātiem mīklas atgriezumiem. Uz nakti ievietojiet torti ledusskapī.