Sautēta cūkgaļas fileja ar āboliem
Pamatēdieni

Sautēta cūkgaļas fileja ar āboliem

SASTĀVDAĻAS:

  • 500 g cūkgaļas filejas
  • 50 g tauku
  • 1 ābols
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 sīpols
  • majorāns
  • ķimenes
  • sāls

PAGATAVOŠANA:

  • Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli, no visām pusēm apbārstīt ar miltiem un apcept uz pannas sakarsētos taukos. Tad likt gaļu sautējamā traukā, pieliet taukus no pannas, piebērt majorānu, ķimenes, pievienot mazliet buljona, sautēt līdz pusgatavībai.
  • Sīpolu sagriezt gredzenos, ābolu nomizot, izņemt sēklas, sagriezt šķēlītēs, likt pa virsu gaļai, sautēt, līdz tā gatava.
  • Izņemt gaļu un ābolus no trauka, atlikušajā šķidrumā pievienot apceptus miltus un saberztu ābolu, pielikt sāli, ļaut mērcei uzvārīties, tad izkāst.
  • Gaļu pasniegt gabaliņos sagrieztu un pārlietu ar mērci. Klāt pasniegt vārītus kartupeļus, sālītus gurķus, skābētus kāpostus vai sautētas bietes.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt