Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem
29.04.2019 14:00
SASTĀVDAĻAS:
1 kg biezpiena
250 g pūdercukura
200 g skābā krējuma
150 g rūgtās šokolādes
150 g riekstu
70 g sviesta
1 citrons
PAGATAVOŠANA:
Riekstus sakapāt, šokolādi sarīvēt un sajaukt ar pūdercukuru.
Biezpienu izberzt caur sietu un ar izkausētu sviestu rūpīgi samaisīt viendabīgā masā.
Biezpiena masai pielikt krējumu, pielikt cukura – šokolādes maisījumu, riekstus, pievienot viena citrona mizu un visu rūpīgi samaisīt.
Pashas formiņas izklāt ar pārtikas plēvi (tās malām jāpārkaras pāri formiņu malām), tā jāiegriež dažās vietās.
Sagatavotās formiņas piepildīt ar biezpiena masu un apklāt ar pārtikas plēvi.
Katrai formiņai pa virsu uzlikt slogu un likt ledusskapī uz 6 – 8 stundām.
Pēc šī laika katru formiņu izgāzt uz šķīvja un noņemt pārtikas plēvi.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Uzkodas
Cidoniju sukādes
22.10.2018 14:25
Zupas
Krēmīgā sēņu zupa
02.06.2019 18:48
Pamatēdieni
Dārzeņu ragū jeb Ratatujs
09.08.2019 13:14
Pamatēdieni
Sulīgas vistas gaļas kotletītes ar sieru
09.05.2019 19:58
Konservējumi
Šī ir mana mīļākā uzkoda ziemai, jo tiek gatavota katlā uz uguns (nu ļoti garšīga)
30.08.2022 23:13
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
24.01.2020 19:22
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu