Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem
29.04.2019 14:00
SASTĀVDAĻAS:
1 kg biezpiena
250 g pūdercukura
200 g skābā krējuma
150 g rūgtās šokolādes
150 g riekstu
70 g sviesta
1 citrons
PAGATAVOŠANA:
Riekstus sakapāt, šokolādi sarīvēt un sajaukt ar pūdercukuru.
Biezpienu izberzt caur sietu un ar izkausētu sviestu rūpīgi samaisīt viendabīgā masā.
Biezpiena masai pielikt krējumu, pielikt cukura – šokolādes maisījumu, riekstus, pievienot viena citrona mizu un visu rūpīgi samaisīt.
Pashas formiņas izklāt ar pārtikas plēvi (tās malām jāpārkaras pāri formiņu malām), tā jāiegriež dažās vietās.
Sagatavotās formiņas piepildīt ar biezpiena masu un apklāt ar pārtikas plēvi.
Katrai formiņai pa virsu uzlikt slogu un likt ledusskapī uz 6 – 8 stundām.
Pēc šī laika katru formiņu izgāzt uz šķīvja un noņemt pārtikas plēvi.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Mazsālīti gurķi gruzīnu gaumē
Noderigi
Noderīgas idejas, kur pielietot pārtikas sodu! Būsi sajūsmā
Konservējumi
Gatavojam dārzeņu asorti ziemai – ar degvīnu un bez sterilizācijas.
Konditoreja un maize
Siera kūka ar cepumu pamatni
Zupas
Aukstā gurķu zupa
Konditoreja un maize
Cepumu torte, kādu noteikti vēl nebūsiet baudījuši! Teikšu godīgi – tā ir vislabākā torte, kādu esmu ēdusi… un pagatavot to ir ļoti vienkārši. Tātad…
Pamatēdieni
Vistas ruletītes ar sieru
07.05.2020 09:38
Konditoreja un maize
Siera kūka ar kondensēto pienu bez cepšanas
14.11.2017 22:44
Pamatēdieni
Kišs ar mascarpone sieru, ķirbi un salviju
01.10.2019 09:22
Brokastis
Kā padarīt pankūciņas gaisīgas un pufīgas – trīs galvenie noslēpumi
10.10.2018 15:02
Uzkodas
Kabači ar fetas sieru
25.03.2020 13:48
Zupas
Zivju zupa
20.06.2019 18:51
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu