Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem
29.04.2019 14:00
SASTĀVDAĻAS:
1 kg biezpiena
250 g pūdercukura
200 g skābā krējuma
150 g rūgtās šokolādes
150 g riekstu
70 g sviesta
1 citrons
PAGATAVOŠANA:
Riekstus sakapāt, šokolādi sarīvēt un sajaukt ar pūdercukuru.
Biezpienu izberzt caur sietu un ar izkausētu sviestu rūpīgi samaisīt viendabīgā masā.
Biezpiena masai pielikt krējumu, pielikt cukura – šokolādes maisījumu, riekstus, pievienot viena citrona mizu un visu rūpīgi samaisīt.
Pashas formiņas izklāt ar pārtikas plēvi (tās malām jāpārkaras pāri formiņu malām), tā jāiegriež dažās vietās.
Sagatavotās formiņas piepildīt ar biezpiena masu un apklāt ar pārtikas plēvi.
Katrai formiņai pa virsu uzlikt slogu un likt ledusskapī uz 6 – 8 stundām.
Pēc šī laika katru formiņu izgāzt uz šķīvja un noņemt pārtikas plēvi.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Torte ar riekstiem un citronu krēmu
15.06.2019 18:13
Konditoreja un maize
Zemas kaloritātes siera kūka. 100 gramos tikai 95 kkal!
15.10.2018 19:42
Zupas
Aukstā gurķu zupa
14.06.2020 14:54
Konditoreja un maize
Želejas torte
23.12.2018 20:27
Pamatēdieni
Ziemas sapnis par jaunajiem kartupeļiem
09.04.2019 20:50
Brokastis
Sviestmaižu caurulītes – karstas brokastis piecās minūtēs
08.11.2018 19:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu