Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem
29.04.2019 14:00
SASTĀVDAĻAS:
1 kg biezpiena
250 g pūdercukura
200 g skābā krējuma
150 g rūgtās šokolādes
150 g riekstu
70 g sviesta
1 citrons
PAGATAVOŠANA:
Riekstus sakapāt, šokolādi sarīvēt un sajaukt ar pūdercukuru.
Biezpienu izberzt caur sietu un ar izkausētu sviestu rūpīgi samaisīt viendabīgā masā.
Biezpiena masai pielikt krējumu, pielikt cukura – šokolādes maisījumu, riekstus, pievienot viena citrona mizu un visu rūpīgi samaisīt.
Pashas formiņas izklāt ar pārtikas plēvi (tās malām jāpārkaras pāri formiņu malām), tā jāiegriež dažās vietās.
Sagatavotās formiņas piepildīt ar biezpiena masu un apklāt ar pārtikas plēvi.
Katrai formiņai pa virsu uzlikt slogu un likt ledusskapī uz 6 – 8 stundām.
Pēc šī laika katru formiņu izgāzt uz šķīvja un noņemt pārtikas plēvi.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Salāti
Salāti svētkiem dažu minūšu laikā
21.01.2019 21:20
Konservējumi
5 pārbaudītas lečo receptes ziemai
02.09.2019 18:16
Salāti
Salāti "Rudens"
14.12.2017 11:00
Dzērieni
Mājās gatavota FANTA ziemai
04.08.2019 10:30
Salāti
Salāti "Sofia" ar šķiņķi un kūpinātu sieru
09.04.2019 11:16
Konservējumi
Gurķu un tomātu salāti ziemai
01.08.2019 13:45
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu