Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem
Konditoreja un maize

Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem

SASTĀVDAĻAS:

  • 1 kg biezpiena
  • 250 g pūdercukura
  • 200 g skābā krējuma
  • 150 g rūgtās šokolādes
  • 150 g riekstu
  • 70 g sviesta
  • 1 citrons

PAGATAVOŠANA:

  • Riekstus sakapāt, šokolādi sarīvēt un sajaukt ar pūdercukuru.
  • Biezpienu izberzt caur sietu un ar izkausētu sviestu rūpīgi samaisīt viendabīgā masā.
  • Biezpiena masai pielikt krējumu, pielikt cukura – šokolādes maisījumu, riekstus, pievienot viena citrona mizu un visu rūpīgi samaisīt.
  • Pashas formiņas izklāt ar pārtikas plēvi (tās malām jāpārkaras pāri formiņu malām), tā jāiegriež dažās vietās.
  • Sagatavotās formiņas piepildīt ar biezpiena masu un apklāt ar pārtikas plēvi.
  • Katrai formiņai pa virsu uzlikt slogu un likt ledusskapī uz 6 – 8 stundām.
  • Pēc šī laika katru formiņu izgāzt uz šķīvja un noņemt pārtikas plēvi.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt